Skip to content

Tuoteuutuus, Lighthouse Enterprise: Automation Edition, osaksi Opengearin Network Resilience -alustaa

Verkon koko näkyvyys. Reaaliaikaiset hälytykset. Robusti käyttöliittymä.

Kaistan ulkopuolinen hallinta on kehittynyt turvallisesta hätäyhteydestä tarjoten nyt jatkuvasti käytössä olevan kestävän yhteyden automaatiotyökalujen ja koko verkkoinfrastruktuurin välillä. Uusien etäverkkojen jatkuva lisääminen, matka- ja henkilökuntarajoitukset ovat luoneet tarpeen täydelliseen verkon näkyvyyteen sekä hallintaan ja tähän keskitettyyn hallintaan Opengear Lighthouse on nimenomaan tarkoitettu.

Käyttötarkoitukseen suunnitellut hallintatyökalut ja API-pohjainen alusta, tarjoavat käyttäjille selkeän kuvan koko verkosta joutumatta koskaan menemään paikan päälle. Hallintakeskuksena Opengear Network Resilience -alusta mahdollistaa verkkolaitteiden seurannan ja hallinnan konsolipalvelimien kautta. Uusimpien automaatiotyökalujen avulla ylläpitäjillä on vertaansa vailla oleva näkyvyys heidän yrityksensä IT-infraan.

Verkon sietokyvyn parantaminen

Lighthouse Enterprise

  • Hallitse kaikkia verkkolaitteita konsolipalvelimien kautta
  • Suunniteltu korkeaan käytettävyyteen tasapainottamalla yhteyskuormitusta ja varmistamalla redundanssisuus
  • Suorita ja automatisoi NetOps-rutiinit ottamalla käyttöön Docker-säilöt ja paikalliset Python-ympäristöt
  • Yli 2000 integraatiota liitettyjen järjestelmien päivitysten ja hälytysten hallintaan reaaliajassa.
  • Ohjelmiston määrittelemä infrastruktuuri (SDI), joka mahdollistaa turvallisen ja keskitetyn pääsyn IP-etäverkkosegmentteihin
  • Pääsy NetOps-alustalle

Lighthouse Enterprise: Automation Edition

  • Sisältää kaikki Lighthouse Enterprisen ominaisuudet
  • Automaatioyhdyskäytävä: Yhtenäinen, API-pohjainen ja laitevalmistajasta riippumaton yhteys koko IP-verkkoon
  • Suojattu provisiointi: Uusien verkkolaitteiden etäprovisiointi Opengearin konsolipalvelimilla menemättä paikan päälle tai käyttämättä WAN tai LAN verkkoja
  • Tulevat ohjelmistokehitykset ilman lisäkustannuksia

Opengear – Verkkolaitteiden etähallinta

Opengear mahdollistaa turvallisen etäyhteyden ja -hallinnan kriittiselle IT-infrastruktuurille, vaikka verkko olisi alhaalla. Verkkolaitteiden provisiointi, orkestrointi ja etähallinta innovatiivisten ohjelmistojen ja laitteiden avulla mahdollistavat teknisen henkilöstön hallita palvelinkeskuksiaan ja etäverkkopaikkojaan luotettavasti ja tehokkaasti.

Viisitoista vuotta kestäneen historian aikana Opengear on kehittänyt tuotteitaan ja ratkaisujaan yksinkertaisista päätelaitteista nykyaikaisiin monipuolisiin konsolipalvelimiin kehittämällä keskitettyjä hallintaohjelmistoja, sulautettuja 4G-LTE -pohjaisia konsolipalvelimia ja gateway-tuotteita sekä NetOps-valmiita konsolipalvelimia.

Opengear NetOps-konsolipalvelin yhdistää kaistan ulkopuolisen hallinnan ja verkkoautomaation yhdessä yksikössä avoimen arkkitehtuurin työkalujen avulla.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Opengear – Verkkolaitteiden etähallinta
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa