Skip to content

Laajensimme tuotevalikoimaamme DeltaTrakin BLE ja PDF lämpötila ja kosteus dataloggereilla

Kertakäyttöiset Bluetooth ja PDF dataloggerit lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen.

FlashLink In-Transit BLE dataloggerit ovat PDF dataloggereita, joissa on myös integroitu Bluetooth (BLE) yhteys. Ne sopivat erinomaisesti elintarvikkeiden, valmisruokien, kemikaalien ja lääkkeiden langattomaan lämpötilan ja kosteuden seurantaan niiden kulkiessa kylmäketjun läpi. Tiedot ladataan dataloggerista älypuhelinsovelluksella (Android tai iOS). Mobiililaite lataa dataloggerin tiedot ja mittaukset FlashTrak-pilvipalveluun, jossa niitä voi tarkastella etänä.

Vastaanottajat pääsevät nopeasti ja helposti käsiksi dataloggerin mittaus- ja reittitietoihin mobiilisovelluksen avulla ilman, että heidän tarvitsee avata pakettia tai konttia, jossa dataloggeri on. Dataloggerin tiedot ovat saatavilla kaavio- ja taulukkomuodossa ja kun mobiilisovellus synkronoidaan pilvipalveluun, dataloggerin silloinen sijainti myös merkitään tietoihin.

PDF-raportti luodaan automaattisesti sovelluksessa ja se voidaan helposti jakaa sähköpostitse muiden sidosryhmien kanssa. Varmuusominaisuutena dataloggeri voidaan lukea myös sen sisäänrakennetun USB-portin kautta, joka PC:hen liitettynä lataa automaattisesti PDF-raportin matkahistorian kera.

Käyttökohteina ovat kylmäautot, kuorma-autot ja kontit sekä rautatie- ja lentokuljetukset. Henkilökunta voi ladata ja jakaa tietoja missä tahansa kuljetuksen kohdassa, jolloin he voivat tunnistaa, missä ja milloin kylmäketjussa ilmenee ongelmia.

Kertakäyttöiset Bluetooth ja PDF dataloggerit lämpötilan mittaamiseen.
BLE ja PDF dataloggerit
 • Kertakäyttöinen lämpötila (ja kosteus) BLE PDF dataloggeri
 • Valvoo tavaroiden lämpötilaa (ja kosteutta) tavaroita kuljetuksen aikana
 • Siirtää langattomasti dataa Bluetoothin kautta älypuhelimeen mukautetulla mobiilisovelluksella
 • Skannaamalla QR-koodi dataloggerista, käyttäjä voi ladata mobiilisovelluksen ja tarkastella dataloggerin tallentamia tietoja
 • Älypuhelimella voidaan lukea dataloggerin tallentamia tietoja aina 20 metrin päästä, jolloin ei tarvitse avata ajoneuvon ovia tai pakkauksia ja etsiä dataloggeria tietojen lataamista varten
 • FlashTrak-pilvipalveluun tallennetaan mittaus- ja sijaintitiedot mobiilisovelluksen avulla
 • Dataloggerissa oleva USB-liitin mahdollistaa myös PDF-mittausraportin tulostamisen. Asettamalla dataloggeri tietokoneen USB-porttiin tulostuu mittausraportti automaattisesti. Tämä ominaisuus toimii näin myös varalla, mikäli lähetyksen vastaanottajalla ei ole älypuhelinta ja/tai internet-yhteyttä.
 • Käyttäjä voi jakaa PDF-mittausraportteja älypuhelimesta ja pilvipalvelusta
 • Dataloggerin tekemät hälytykset lähetetään eteenpäin joko sähköpostilla tai tekstiviestillä
 • NIST Traceable ja vaatimustenmukaisuustodistus kaikille dataloggereille
 • DeltaTrak tarjoaa myös API-rajapinnan, joka mahdollistaa tietojen siirron FlashTrak-pilvipalvelusta asiakkaan omaan järjestelmään

Ilmaiset Android ja iOS sovellukset

Kännykkäsovelluksella näet helposti ja nopeasti kuljetustilan tai paketin lämpötilat ja kosteudet sekä jaat mittaustulokset niitä tarvitseville:

 • Skannaa sarjanumero joko pakkauslistasta tai dataloggerista tai
 • Muodosta BLE-yhteys kaikkiin dataloggeriin kantavuusalueen (20m) sisällä tai
 • Syötä dataloggerin sarjanumero manuaalisesti.
 • Sovellus lisää automaattisesti dataloggerin sijainnin sen tietoihin
 • Lue mittausraportti ja jaa mittaustulokset PDF-muodossa sähköpostitse tai tekstiviestillä

Lataa tuote-esite (PDF): FlashLink 40909 BLE dataloggeri

Lataa tuote-esite (PDF): FlashLink 40910 BLE dataloggeri

Lataa käyttöohje (PDF): FlashLink 40909 ja 40910 BLE dataloggerit

Löydät nämä tuotteet myös verkkokaupastamme: DeltaTrak – BLE ja PDF dataloggerit

DeltaTrak – BLE ja PDF dataloggerit

DeltaTrak®, Inc. on yksi johtavista kylmäketjun lämpötilan ja kosteuden valvontaratkaisujen valmistajista.

Yritys kehittää ja valmistaa korkealaatuisia mittauslaitteita, jotka tarkkailevat/tallentavat lämpötilaa ja kosteutta. Kattavat kylmäketjun hallintajärjestelmät sisältävät myös digitaalisia antureita ja infrapunalämpömittareita. Kylmäketjun hallinnan tueksi on saatavilla hallinta- ja analyysiohjelmistoja.

DeltaTrakin tuotteita ja palveluita käyttävät sekä suuret että myös pienet yritykset ympäri maailmaa. Pilvipohjainen ohjelmistoratkaisu ColdTrak® tarjoaa lisäksi validointi- ja laadunvarmistustoiminnot kylmäketjun hallintaan liittyen.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: DeltaTrak – BLE ja PDF dataloggerit
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa