Skip to content

Viljan käsittelylaitoksen täydellinen valvonta ja ohjaus lastausta, kuivausta, varastointia ja tyhjentämistä varten.

Joustava ja edullinen viljankäsittelyn ohjausjärjestelmä ControlByWebiltä.

Viljankäsittelylaitokset ovat olennainen osa tärkeiden hyödykkeiden kuten maissin, vehnän tai soijan tuotantoa. Näissä tiloissa on suuret siilot, kuljetinhihnat ja kairat, moottorit ja puhaltimet, kourut ja ovet sekä muut raskaat laitteet. Laitoksen asianmukaisen toiminnan edellyttämiin kriittisiin mittauksiin kuuluvat lämpötilan, kosteuden, säiliön täyttötason ja laitteiden kunnon valvonta sekä erilaisten prosessien päälle/pois tai auki/kiinni tilojen seuranta ja ohjaus.

Perinteisesti viljankäsittelylaitoksia ajettiin manuaalisesti ja ehkä käyttäen muutamaa pinta-anturia valvomaan siilon täyttöastetta. Työntekijän oli oltava koko ajan paikalla varmistaakseen, että laitos toimii sujuvasti ilman ylitäyttöjä, laitevikoja tai turvallisuusrikkomuksia. Uuden teknologian tullessa yhä saataville, viljelijät ovat kuitenkin siirtymässä automatisointiin parantaakseen viljankäsittelyä.

ControlByWeb-tuotteet ovat täydellisiä pieniin ja keskisuuriin automaatioprojekteihin kuten viljankäsittelylaitoksiin, joiden ohjauslogiikan toteuttaminen on helppoa ja edullista ControlByWeb I/O kontrollereilla ja moduuleilla.

I/O kontrollerit ohjelmoitavalla logiikalla

Kattava valvonta- ja ohjausjärjestelmä:

 • Säiliön täyttötason seuranta
 • Moottorien ja ajoportin ohjaus
 • Lämpötilan ja kosteuden valvonta
 • Hätäsammutus
 • Turvakameran integrointi
 • Laitteiden kunnon valvonta

Asiakasprojekti: Jennen Farm

Viljelijät kaikkialla maailmassa oppivat, kuinka nykyaikaiset automaatio-, ohjaus- ja valvontajärjestelmät voivat lisätä tuottoja, parantaa tehokkuutta ja alentaa kustannuksia. Tom Jennen Fergus Fallsista on yksi heistä. Hänen lähes 17620 kuution viljankäsittelylaitoksessa on huippuluokan etävalvonta ja -ohjaimet, jotka parantavat turvallisuutta, säästävät arvokasta aikaa ja alentavat työvoimakustannuksia.

Viljan käsittelyssä aika on kriittinen. Pelin nimi on sadon purkaminen säilytysastioihin ja lastaus kuljetusautoihin nopeasti ja turvallisesti. Tom Jennen yhdessä poikiensa Mattin ja Brentin kanssa ovat tehneet viljalaitoksestaan ​​nopeuden mukaan optimoidun varikkopysähdyksen, joka muistuttaa ammattiautoilua.

Tom on luottanut ControlByWebiin tehdäkseen unelmoimastaan automatisoidusta, turvallisesta ja tehokkaasta viljankäsittelylaitoksesta totta.

Automatisoitu laitos on rakennettu X-600M alustan ympärille, jonka ohjauspaneeli näyttää käyttäjälle kriittiset mittaukset ja suoran kameranäkymän. CBW Mobile -sovelluksen avulla he voivat lisäksi ladata ja purkaa kuorma-autoja yhdellä napin painalluksella mistä tahansa tilalla. Yksityiskohtaiset mittaukset ja kaksi IP-kameraa antavat heille digitaalisen läsnäolon koko ajan tarvitsematta palkata erillistä työntekijää viljankäsittelylaitokselle.

Turvallisuus on myös suuri huolenaihe: kaikkien laitoksella käyvien henkilöiden pitää työskennellä turvallisella etäisyydellä koneistoista. Esimerkiksi kuljettajien ei tarvitse koskaan nousta kuorma-autostaan. Ja jos jokin menee pieleen niin Jennenit voivat jopa sulkea koko laitoksen toiminna älypuhelimestaan.

Tomin automatisoitujen laitteiden luettelo on vaikuttava. Vain muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta hänellä on kaukovalvonta ja -hallinta lähes kaikkeen:

 • IP-kamerat
 • Kuljetinhihnat
 • Hihnan kohdistus
 • Moottorin ohjaus
 • Hätäpysäytys
 • Säiliön täyttötaso
 • Liiketunnistimet
 • Lämpötila & kosteus
 • Oven tila: auki/kiinni
 • Säiliön tila: auki/kiinni

Yhdessä hyvän teknisen taidon ja loistavien toimintaperiaatteiden kanssa Jennenit ovat luoneet ControlByWeb I/O -moduuleilla ohjausjärjestelmän, joka antaa heille kilpailuetua markkinoilla. Investointi on säästänyt heille rahaa pitkällä aikavälillä ja antanut heille mahdollisuuden maksimoida tilansa potentiaalia.

Lue koko uutinen ControlByWeb-sivustolla: Grain Handling: Monitoring & Control

ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O ohjaimet ja kontrollerit ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen tulon. ControlByWeb on sittemmin valmistanut laajan valikoiman tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan. Nykyisin ohjaimia ja kontrollereita on saatavilla LAN, WLAN ja mobiili yhteyksillä.

Monet heidän tuotteistaan ​​sisältävät erilaisia ​​tuloja ja lähtöjä (relelähtöjä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-johdinväylän (1-Wire) lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne.), joita voidaan käyttää elektronisten laitteiden kaukoohjaukseen ja -valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan ​​tukee sähköposti-ilmoituksia, toimintojen ajoituksia, tallennusta, useita protokollia (Modbus, SNMP, SMTP …) ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai ilmaisella CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Lisäksi on saatavilla ControlByWeb-pilvipalvelu, joka tekee luonnostaan joustavasta I/O-alustasta entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen. Huomioitavaa on myös se, että pilvipalvelun käytön veloitus pohjautuu palvelun piirissä olevien laitteiden määristä, ei I/O-pisteiden (endpoint) määristä.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa