Skip to content

Uutuus: ControlByWeb FridgeAlert lämpötilan valvontaratkaisu kosketusnäytöllä, max. 10 lämpötila-anturia

FridgeAlert on suunniteltu jääkaappien ja pakastimien teollisuustasoiseen lämpötilan valvontaan.

FridgeAlert on rakennettu teollisuustasoiseen jäähdyttimien ja pakastimien lämpötilan valvontaan varastoissa, ravintoloissa, kouluissa, areenoilla, hotelleissa, tapahtumakeskuksissa, ruokakaupoissa ja muissa tiloissa. Tämä ratkaisu pitää kustannukset alhaisina ja toimii useiden IT- tai teollisuusjärjestelmien kanssa tietojen tallentamisessa ja analysoinnissa.

Pääominaisuudet:

 • Web UI -käyttöliittymä
 • Ethernet ja WLAN verkkoyhteydet
 • Paristovarmennettu
 • Logiikka ja hälytystoiminnot laitteessa itsessään
 • 3,5″ kapasitiivinen kosketusnäyttö
 • Tukee kymmentä lämpötila-anturia: 1-Wire lämpötila-anturi (max. 10 kpl), RTD lämpötila-anturi (1 kpl) ja termopari lämpötila-anturi (1 kpl)
 • Liitäntä yhdelle ovianturille
 • Sähköposti- ja tekstihälytykset lämpötilan ylitykselle tai alitukselle
 • Automaattinen historiatietojen tallennus
 • HTTP, HTTPS, SSL, XML, JSON, Modbus TCP/IP, SNMP, SMTP ja Remote Services protokollat
 • Nopea ja yksinkertainen käyttöönotto

Älykkäät hälytykset

Älykkäät hälytykset sopivat erinomaisesti jääkaapin/pakastimen valvonnan tyypillisiin ongelmiin:

 • Eliminoi väärät hälytykset mukautettavien hälytys-triggereiden avulla
 • Mukauta jokainen hälytys jääkaappi/pakastinmalli ja sulatusjakson mukaan
 • Ohjelmoi poikkeukset tunnetuille varastointitapahtumille
 • Säästä asentajan aikaa

Vältä vääriä hälytyksiä ja varmista, että saat ilmoituksen vain, kun on olemassa todellinen huolenaihe. FridgeAlert käyttää ohjelmoitavia lämpötilakynnysarvoja ja ajoitettuja viiveitä väärien hälytysten eliminoimiseksi ja nopeasti hälyttämään käyttäjän tai asentajan paikalle, kun ongelma havaitaan.

Datan tallennus ja historiatiedot

Tallenna tietolokisi erilliseen tietokoneeseen tai palvelimeen, jotta voit tallentaa rajattoman historian. 30 päivän historiatiedot tallennetaan automaattisesti FridgeAlertiin (tai optiona pilvipalveluun). Ohjelmoi FridgeAlert lähettämään lokitietoja sähköpostitse tai FTP:n kautta.

Paristovarmennus

FridgeAlertissa olevan 9 voltin akun avulla laite voi lähettää sinulle hälytysilmoituksen, jos virta katkeaa. Sen jälkeen se siirtyy virransäästötilaan, jossa kosketusnäyttö pysyy sammutettuna. Laite jatkaa lämpötilojen seurantaa ja kirjaamista jopa 5 päivää.

Ladattavia pdf-tiedostoja

ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi

ControlByWeb verkkopohjaiset I/O ohjaimet ja kontrollerit ovat erittäin luotettavia ”drop-in” ratkaisuja etäohjaukseen ja -monitorointiin. Ensimmäinen tuote on jo vuodelta 2005 eli WebRelay™, joka on verkko-ohjattu rele sisältäen myös digitaalisen tulon. ControlByWeb on sittemmin valmistanut laajan valikoiman tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan. Nykyisin ohjaimia ja kontrollereita on saatavilla LAN, WLAN ja mobiili yhteyksillä.

Monet heidän tuotteistaan ​​sisältävät erilaisia ​​tuloja ja lähtöjä (relelähtöjä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-johdinväylän (1-Wire) lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne.), joita voidaan käyttää elektronisten laitteiden kaukoohjaukseen ja -valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan ​​tukee sähköposti-ilmoituksia, toimintojen ajoituksia, tallennusta, useita protokollia (Modbus, SNMP, SMTP …) ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, jolloin niitä voidaan konfiguroida, monitoroida ja hallita verkkoselaimella tai ilmaisella CBW-mobiilisovelluksella. Ne toimivat kuten standardi RTU (Remote Terminal Unit), joten ne on myös helppo integroida olemassa olevaan prosessiohjaus-järjestelmään. Kummassakaan tapauksessa ei tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä muita ylimääräisiä veloituksellisia palveluita.

Lisäksi on saatavilla ControlByWeb-pilvipalvelu, joka tekee luonnostaan joustavasta I/O-alustasta entistäkin helpomman käytettävän ja hyödyllisemmän kuin koskaan ennen. Huomioitavaa on myös se, että pilvipalvelun käytön veloitus pohjautuu palvelun piirissä olevien laitteiden määristä, ei I/O-pisteiden (endpoint) määristä.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: ControlByWeb – Etäohjaus ja etämonitorointi
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa