Skip to content

Billion Electric - Teollisuusreitittimet

M2M IoT reitittimet teollisuuteen ja ajoneuvoihin

Perinteiset verkko-CPE:t eivät enää tarjoa riittäviä toiminnallisuuksia nopeasti muuttuviin teollisiin tarpeisiin. Siksi Billion Electric on investoinut vuosien ajan M2M LTE -reitittimien tutkimus- ja kehitystyöhön, jotta ne soveltuvat nykypäivän teollisuuden ja ajoneuvojen käyttöön ominaisuuksinaan: suorituskyky, muunneltavuus, luotettavuus ja tietoturvallisuus.

M2M IoT reitittimet teollisuuteen ja ajoneuvoihin

M2M/IOT REITITTIMET TEOLLISUUTEEN

Sisältää valinnaiset LTE ja NB-IoT tekniikat, kaksois-WAN portit, automaattisen yhteyden palautuksen (failback), RS-232 / RS-485 ja Modbus rajapinnat sekä VPN-tuen tiedonsiirron turvallisuuden varmistamiseksi. Tyypillisiä sovelluksia ovat muun muassa prosessien ohjaus, reaaliaikainen seuranta, tiedonkeruu ja etälaitehuolto.

REITITTIMET AJONEUVOIHIN

Sisältää kaksi LTE-liitäntää, WiFi-hotspotit, satelliittipaikannuksen ja tärinää kestävän rakenteen, jonka avulla ne voivat tarjota nopeita LTE-verkkoyhteyksiä liikkuvissa ajoneuvoissa. Verkkovalvontakamerat ja muut niihin liittyvät laitteet voidaan myös integroida tarjoamaan reaaliaikaisia ​​kaksisuuntaisia ​​video- ja äänilähetyksiä sekä tiedonsiirtotoimintoja.

REITITTIMET KAUPPA- JA FINANSSIREKTORILLE

Tarjoavat optimaaliset verkkoviestintäratkaisut sähköisiin tapahtumiin vähittäiskaupoissa, ketjuliikkeissä, myyntipistejärjestelmissä, pankkiautomaateissa, monikäyttöisissä kioskeissa ja myyntiautomaateissa. Automaattinen palautus / vikasietoisuus takaa keskeytymättömän verkkoyhteyden, kun taas IPSec-salaus takaa tietoturvan ja nopean salauksen.

Tuotteet

Billion-uutisia

Tietoja valmistajasta

M2M IoT reitittimet teollisuuteen ja ajoneuvoihin

Taiwanilainen Billion Electric Co., Ltd. (Taiex: 3027) on globaali tieto- ja viestintätekniikan (ICT) ratkaisujen toimittaja.

Yhdistämällä 48 vuoden tehoelektroniikan ja verkkoviestintätekniikan kokemukset, Billion Electric on keskittynyt seuraavan sukupolven verkkolaitteiden ja Internet-laitteiden kehittämiseen, valmistamiseen ja markkinointiin kotitalouksille ja yrityksille.

Linkki valmistajan sivuille: Billion Electric
Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?