Skip to content

Verkkoliikenteen analysointi

Etusivu » Profitap » Verkkoliikenteen analysointi

Verkkoliikenteen sieppaus-, monitorointi- ja analysointiratkaisut

Liikenteen sieppaaminen ja analysointi ovat välttämättömiä monenlaisille analyysi- ja rikosteknisille tarpeille sovelluksen suorituskyvyn seurannasta tietoturvauhkien havaitsemiseen ja tutkimiseen. Laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja on markkinoilla paljon ja liikenteen sieppaaminen ja analysointi yhdellä matalan kaistanleveyden yhteydellä työpöydän ja kytkimen välillä on suhteellisen helppo toteuttaa, mutta sadat nopeat yhteydet datakeskuksen sisällä edellyttävät erilaista lähestymistapaa ja budjettia.

Verkkoinfrastruktuurit kehittyvät, mikä näkyy erityisesti hajautettujen verkkojen nousussa. Palvelinkeskukset ovat siirtymässä pilveen, johon sivutoimistot ympäri maailmaa ovat yhteydessä ja joihin henkilöstön tarvitsee muodostaa yhteys voidakseen työskennellä etänä. Kun valitset työhön oikean työkalun, on tärkeää määritellä liikenteen seurannan syy ja dataliikenteen sieppauspisteet IT-infrassa oikean datan saamiseksi oikeaan aikaan. Huolimatta siitä, onko se datakeskuksessa, rakennuksen osassa, koko kampuksella tai sivutoimistossa, hyvin toteutettu liikenteen sieppaus- ja analyysiratkaisu auttaa jäljittämään suorituskykyä ja tietoturvaa koskevat kysymykset mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pitämään yrityksen tietojärjestelmän turvassa ja suorituskykyisenä.

ProfiShark - Kannettava verkko TAP ja analysaattori

ProfiSharkit ovat kannettavia verkkoliikenteen sieppauslaitteita, jotka tarjoavat nopean pakettitason näkyvyyden missä tahansa. Suunniteltuna helppoon, häiritsemättömään liikenteen sieppaamiseen, ProfiShark tarjoaa arvokkaan parannuksen vähemmän suorituskykyisiin vaihtoehtoihin kuten kytkimen SPAN-portteihin tai suoraan liikennevirran tallentamisessa kannettavan tietokoneelle. Ne antavat luotettavan käsityksen verkosta, varmistavat analyysin laadun ja optimoivat työnkulun pudottamatta paketteja.

Yhdistettynä USB 3.0 kautta kannettavaan tietokoneeseen voidaan linja- tai kaistan ulkopuolinen liikenne välittää suoraan analysointiohjelmistolle kuten Wireshark tai tallentaa levylle. Optimaalisen verkon suojauksen varmistamiseksi valvottu verkko erotetaan fyysisesti hallintaliittymästä. Sieppauksen hallintaa ja laitteistoasetuksia voidaan hallita mukana tulevan ProfiShark Manager -sovelluksen avulla.

Verkkoliikenteen sieppaus-, monitorointi- ja analysointiratkaisut

IOTA - Verkon All-in-One monitorointi ratkaisu

IOTA tarjoaa täydellisen verkkoanalyysi- ja vianmääritysratkaisun pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, etäkonttoreissa ja pienissä datakeskuksissa. Se on monipuolinen integroitu ratkaisu, joka yhdistää verkko TAP-, tallennus- ja analysointimahdollisuudet yhdessä kannettavassa laitteessa.

IOTA on helppo konfiguroida ilman paikan päällä olevaa teknistä henkilökuntaa ja se voidaan ottaa käyttöön kaikissa verkon avainkohdissa. IOTA antaa yksityiskohtaisen verkkoliikenteen näkyvyyden vaikuttamatta verkon suorituskykyyn ja turvallisuuteen. Verkkosovelluksen ongelmat voidaan ratkaista nopeasti täydellisten pakettien ja metatietojen analyysillä.

IOTA:n ominaisuuksien yhdistelmä yhdessä pienessä laitteessa, tekee siitä täydellisen verkon sieppaus- ja analyysiratkaisun ja välttämättömän lisäyksen minkä tahansa verkkoinsinöörin työkalupakettiin.

Verkkoliikenteen sieppaus-, monitorointi- ja analysointiratkaisut
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Linkki valmistajan tuotesivuille

Linkki valmistajan tuotesivuille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?