Skip to content

SensDesk IoT portaali

Etusivu » HW group » SensDesk IoT portaali

Kehittynyt web-pohjainen palvelu olosuhdevalvontaan

SensDesk.com on web-pohjainen palvelu HW groupin antureiden ja laitteiden online etävalvontaan ja -ohjaukseen.

Voit seurata lämpötilaa, kosteutta, vesivuotoja, digitaalisia tuloja, jännitettä, virtaa, energiankulutusta ja paljon muuta. Voit myös ohjata erillisiä prosesseja ja laitteita pohjautuen antureiden mittauksiin tai laitteen digitaalisen tulon tilaan.

SensDesk on helppo asentaa, liitä vain HWg-laitteesi verkkoon, luo tili ja aloita käyttö.

SensDesk on tarkoitettu loppukäyttäjille sekä projekteihin, joissa on satoja laitteita. Se voidaan asentaa myös omalle palvelimellesi. SensDesk-palvelun käyttö on veloitettavaa.

Kehittynyt web-pohjainen palvelu olosuhdevalvontaan

Mitä voit tehdä SensDeskillä?

Voit valvoa lämpötilaa, kosteutta, virrankulutusta, oven tai ikkunan lukitusta, savua, liikettä, vesivuotoja ja monia muita…

Luo hälytyskynnykset antureille ja vastaanota hälytykset tekstiviestinä tai sähköpostina.

Luo raportit automaattisesti ja näe kaikki data graafisena näytöllä hälytysrajoineen. Tallennettu data voidaan esittää XLS, CSV, PDF, JPG ja SVG muodossa.

Minkä tahansa anturin tila tai mittaustulos voi automaattisesti ohjata toisen laitteen (rele)lähtöä. Automaattiset ja manuaaliset ohjaukset tuettuja.

Lähetä SensDesk data ulkopuoliseen sovellukseen tai järjestelmään käyttäen XML, MQTT, SNMP tai ModBus TCP.

Mikäli et halua käyttää portaalia pilvipalvelussa, voit erillistä veloitusta vastaan käyttää SensDesk IoT-portaalia omalla palvelimella (virtual image).

IoT-portaalin ominaisuudet

Useita ohjausnäkymiä

SensDesk-ohjausnäkymän avulla on helppo nähdä kaikki yhdellä silmäyksellä – hälytykset, laitteet, sijainnit, ryhmät ja tapahtumat.

Riippumatta siitä, kuinka monta valvontalaitetta sinulla on, ohjausnäkymäsi on aina selkeästi järjestetty. Minkä tahansa elementin napsauttaminen vie sinut oikeaan paikkaan ilman välivalintoja.

Kun yksi ohjausnäkymä ei riitä sinulle, voit ottaa useita näkymiä käyttöön.

Interaktiiviset graafiset näytöt

Tehokas grafiikkamoottori mahdollistaa kaiken datasi näkymisen halutulla aikavälillä. Voit myös zoomata näyttöä halutessasi. Voit viedä datasi suoraan XLS, PDF, JPG ja SVG formaatissa.

Voit katsoa useita antureita ja niiden arvoja yhdessä näkymässä. Tämä helpottaa riippuvuuksien analysointia ja auttaa löytämään mahdolliset heikkoudet valvonnan kohteesta. Voit myös tallentaa näkymän myöhempää käyttöä varten.

Laitehallinta

SensDeskin avulla voit hallita laitteitasi etäältä. Muuta konfigurointia, lajittele laitteet ryhmiin ja sijainteihin. Voit myös asentaa laiteohjelman päivitykset etäänä.

Tehokkaat lajittelu- ja suodatustyökalut helpottavat isojen asennusten hallinnassa, kun laitteita käytössä maantieteellisesti useissa eri paikoissa tai käyttäjä- ja laiteryhmiä on useita.

Antureiden hallinta

Kaikki anturit yhdessä järjestelmässä voi olla unelma tai sitten ei.. SensDesk helpottaa antureiden ylläpitoa antureiden nimeämisellä ja lajittelulla.

Voit asettaa haluamasi hälytysrajat kullekin anturilla ja muodostaa eri tyyppisiä hälytyksiä pohjautuen hälytysrajoihin.

Sijainnit

Tieto hälytyksestä, sen aiheuttajasta ja erityisesti sijainnista on kriittistä. SensDeskin avulla näet kaikki nämä tiedot selkeästi omassa näkymässäsi.

Muuta laitteen sijaintia yhdellä klikkauksella ja anna sijainnille selkeä kuvaus, jolloin muut käyttäjät voivat paikallistaa ongelmakohdan helposti.

Laiteryhmät

Järjestämällä laitteet ryhmiin helpottaa valvontajärjestelmän organisointia. Laiteryhmät vievät askeleen eteenpäin, kun pelkkä sijaintitieto ei ole riittävää.

Laitteiden lisääminen ryhmiin ja poistaminen niistä tapahtuu vain yhdellä klikkauksella.

Hälytysrajat

Hälytysrajat ovat pohjana annettaville hälytyksille. Voit määritellä jokaiselle anturille turvalliset mittausarvot, jolloin mittauksen mennessä niiden ulkopuolelle tehdään hälytys. Sen jälkeen määrittelet, miten hälytys tehdään ja kenelle.

Lähitulevaisuudessa on tulossa myös useiden hälytysrajojen asetus anturille kuten esimerkiksi lämpötilan hälytysraja talviaikaan ja toinen kesäaikaan.

Sertifioidut raportit

Tarvitsetko varmennetut raportit viranomaisille vai haluatko vain pelkät tilaraportit tietyin väliajoin? SensDesk voi generoida ja lähettää raportit automaattisesti haluttuun sähköpostiin.

Kaikki raportit on digitaalisesti allekirjoitettu ja toimivat todisteena siitä, että järjestelmäsi on yhteensopiva vaadittavien määräysten kanssa. Saat myös erikseen antureiden kalibrointitodistukset valmistajalta.

SensDesk toimintamalli

Viereinen kuva näyttää kuinka SensDesk IoT-portaali toimii HWg-laitteiden kanssa.

SensDesk viestii IoT-laitteiden kanssa käyttäen HWg-Push protokollaa. Portaali vastaanottaa mittausdatat ja ohjaa myös etälähtöjä. Laitteita voidaan myös konfiguroida ja hallita etänä.

SensDesk visualisoi datan, prosessoi sitä ja lähettää sen tarvittaessa eteenpäin. Se myös lähettää hälytykset sähköpostitse ja tekstiviestinä.

SensDesk mahdollistaa datan lähetyksen ulkoiseen järjestelmään käyttäen XML, MQTT, SNMP ja Modbus TCP. Tämä tarkoittaa, että voit samalla kertaa käyttää SensDeskiä ja myös lähettää datan ulkoisen järjestelmään tarvittaessa.

Tutustu videoihin, oppaisiin ja muuhun dokumentaatioon oheisen linkin kautta: Getting started with SensDesk

Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?