Skip to content

HW group - Ympäristön olosuhdevalvonta

Ympäristön olosuhdevalvonta ja prosessinohjaus ratkaisut

HW group on tšekkiläinen teknologiayritys, joka valmistaa IoT-, etämonitorointi- ja ohjausratkaisuja ICT, teollisuuden ja kaupan aloille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Ratkaisut koostuvat tyypillisesti monitorointilaitteesta, johon voidaan kytkeä antureita ja digitaalisella lähdöllä varustettuja ilmaisimia. Lisäksi tietyillä laitteilla on mahdollista toteuttaa myös releiden ohjaus. Laitteiden tietoliikenneyhteyksinä toimivat NB-IoT, LAN, WLAN ja 4G LTE. Laitteissa on sisäinen web-palvelin ja ne tukevat tyypillisesti HTTPs, IPv6 ja SNMPv3 protokollia.

Laitteiden hallintaan ja niihin kytkettyjen antureiden monitorointiin asiakkaalla on käytössä myös ilmainen SensDesk IoT-portaali. Ilmainen versio pitää sisällään max. kolme monitorointilaitetta (laitteisiin kytkettyjen antureiden/ilmaisimien määrää ei ole rajoitettu).

Lataa tuoteluettelo (PDF): HW group Product Overview 2021

Lataa sovellusesite (PDF): HW group Solutions 2021

Ympäristön olosuhdevalvonta ja prosessinohjaus ratkaisut

Luotettavat ja turvalliset

HW group keskittyy laatuun, tietoturvallisuuteen ja teollisuuden standardeihin. Heidän ratkaisut ovat yhteensopivia kolmansien osapuolten SNMP-pohjaisten ohjaus- ja valvontajärjestelmien kanssa.

IoT-portaali saatavilla

Haluatko liittää HWg-laitteet nykyiseen järjestelmääsi mieluummin SNMP:n kautta? Yhdistä sitten HWg-laitteet suoraan järjestelmääsi. Pidätkö IoT-portaalista? Ei ongelmaa. Tai miksi et käytä molempia kerralla?

Helppo asennus ja käyttöönotto

HWg-järjestelmä on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Antureiden ja ilmaisimien johdotus on vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi laitteet ja anturit voidaan asentaa tarvittaessa räkkiin.

Tuotteet

HW group -uutisia

Tietoa valmistajasta

Ympäristön olosuhdevalvonta ja prosessinohjaus ratkaisut

HW group on tšekkiläinen teknologiayritys, joka on erikoistunut IoT-, etävalvonta- ja etäohjausratkaisujen kehittämiseen, valmistukseen sekä jakeluun ICT-, teollisuus- ja tietoturvasegmenteille. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopan Unionin sisällä.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Linkki valmistajan sivuille: HW group

Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?