Skip to content

HW group - Ympäristön olosuhdevalvonta

Ympäristön olosuhdevalvonta ja prosessinohjaus ratkaisut

HW group on tšekkiläinen teknologiayritys, joka valmistaa IoT-, etämonitorointi- ja ohjausratkaisuja ICT, teollisuuden ja kaupan aloille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Ratkaisut koostuvat tyypillisesti monitorointilaitteesta, johon voidaan kytkeä antureita ja digitaalisella lähdöllä varustettuja ilmaisimia. Lisäksi tietyillä laitteilla on mahdollista toteuttaa myös releiden ohjaus. Laitteiden tietoliikenneyhteyksinä toimivat NB-IoT, LAN, WLAN tai 4G LTE. Laitteiden hallintaan ja niihin kytkettyjen antureiden sekä lähtöjen monitorointiin / ohjaukseen asiakkaalla on käytössä myös joko maksullinen SensDesk IoT-portaali tai ilmainen HWg-cloud pilvipalvelu.

Stand-Alone monitorointilaitteita voidaan käyttää itsenäisesti myös ilman IoT-portaalia tai pilvipalvelua. Laitteissa on integroidut verkkopalvelimet, joten ne voivat lähettää sähköposteja, ne voidaan kytkeä NMS (Network Monitoring System) -järjestelmään SNMP:n kautta jne…

Ympäristön olosuhdevalvonta ja prosessinohjaus ratkaisut

LUOTETTAVAT JA TURVALLISET

HW group keskittyy laatuun, tietoturvallisuuteen ja teollisuuden standardeihin. Heidän ratkaisut ovat yhteensopivia kolmansien osapuolten SNMP-pohjaisten ohjaus- ja valvontajärjestelmien kanssa.

IOT-PORTAALI SAATAVILLA

Haluatko liittää HWg-laitteet nykyiseen järjestelmääsi mieluummin SNMP:n kautta? Yhdistä sitten HWg-laitteet suoraan järjestelmääsi. Pidätkö IoT-portaalista? Ei ongelmaa. Tai miksi et käytä molempia kerralla?

HELPPO ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO

HWg-järjestelmä on helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Antureiden ja ilmaisimien johdotus on vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi laitteet ja anturit voidaan asentaa tarvittaessa räkkiin.

Tuotteet

HW group -uutisia

Tietoa valmistajasta

Ympäristön olosuhdevalvonta ja prosessinohjaus ratkaisut

HW group on tšekkiläinen teknologiayritys, joka on erikoistunut IoT-, etävalvonta- ja etäohjausratkaisujen kehittämiseen, valmistukseen sekä jakeluun ICT-, teollisuus- ja tietoturvasegmenteille. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopan Unionin sisällä.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Linkki valmistajan sivuille: HW group
Share on email
Lähetä sivu kaverille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?