Skip to content

Datakeskusten valvonta

Etusivu » Vutlan » Datakeskusten valvontayksiköt

Vutlan VT325t pienten datakeskusten monitorointiyksikkö

Edullinen ympäristön etävalvontayksikkö pieniin datakeskuksiin, joka voi valvoa lämpötilaa, kosteutta, jännitettä, vuotoa, savua, ilmavirtaa ja muita parametreja.

Sitä käytetään myös I/O-ohjaimena (esim. oviohjaus, tuulettimet, generaattori, ohjauspaneelit, UPS, katkaisijat ja hälyttimet). VT325t voi tehdä hälytyksen, aktivoida sireenin, lähettää sähköposti-ilmoituksen tai SNMP Trapin. Laitteeseen voi kytkeä jopa 100 fyysistä anturia. Laite voi käyttää jopa 700 eri elementtiä – ilmoituksia, laukaisuja, ajastimia, logiikkamalleja, antureita ja kuivia kontakteja.

VT325t:ssä on sisäänrakennettu verkkokäyttöliittymä, jossa on virtuaalisia antureita, logiikkamalleja, erilaisia ilmoituksia ja ohjauspaneeleja.

Lataa tuote-esite (pdf): Vutlan VT325t tuote-esite

Linkki teknisille tukisivuille: VT325t / Room monitoring unit

Toiminnot ja kytkennät:

Vutlan VT608t datakeskusten ympäristönvalvonta PDU virranjakeluyksiköllä

Ympäristön etävalvontayksikkö kytkettävällä PDU virranjakeluyksiköllä pieniin datakeskuksiin tai räkkiin, jolla voi valvoa lämpötilaa, kosteutta, jännitettä, vuotoa, savua, ilmavirtaa ja muita parametreja. PDU virranjakeluyksikköön voidaan liittää kahdeksan (8) laitetta (C13-liittimet, 110-240V AC, 50/60 Hz) ja yksi tulo (C20-liitin, 110-240V AC, 50/60Hz, sulake 16A)

Sitä käytetään myös I/O-ohjaimena (esim. oviohjaus, tuulettimet, generaattori, ohjauspaneelit, UPS, katkaisijat ja hälyttimet). VT608t voi tehdä hälytyksen, aktivoida sireenin, lähettää sähköposti-ilmoituksen tai SNMP Trapin. Laitteeseen voi kytkeä jopa 100 fyysistä anturia. Laite voi käyttää jopa 700 eri elementtiä – ilmoituksia, laukaisuja, ajastimia, logiikkamalleja, antureita ja kuivia kontakteja.

VT608t:ssä on sisäänrakennettu verkkokäyttöliittymä, jossa on virtuaalisia antureita, logiikkamalleja, erilaisia ilmoituksia ja ohjauspaneeleja.

Lataa tuote-esite (pdf): Vutlan VT608t tuote-esite

Linkki teknisille tukisivuille: VT608t Monitoring unit and PDU

Toiminnot ja kytkennät:

Vutlan VT855i ja VT855ii datakeskuksen monitorointiyksikkö

Tehokkaat ympäristönvalvontayksiköt datakeskuksiin. Voi käyttää jopa 1000 eri elementtiä kuten ilmoituksia, triggereitä, ajastimia, logiikkamalleja, antureita, kuivia kytkimiä, SNMP Get ja SNMP Trap. Siinä on sisäänrakennettu verkkokäyttöliittymä virtuaalisilla antureilla, logiikalla, erityyppisillä ilmoituksilla ja ohjauspaneeleilla.

Yksikössä on paikka LTE-modeemille.

Mallierot: VT855i on yhdellä virtaliitännällä ja VT855ii on kahdella virtaliitännällä (redundantti virransyöttö).

Lataa tuote-esite (pdf): Vutlan VT855i ja VT855ii datakeskuksen monitorointiyksikkö

Linkki teknisille tukisivuille: VT855i & VT855ii / Data center monitoring units

Toiminnot ja kytkennät:

Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Linkki valmistajan tuotesivulle

Linkki valmistajan tuotesivulle

Linkki valmistajan tuotesivulle

Linkki valmistajan tuotesivulle

Linkki valmistajan tuotesivulle

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?