Skip to content

Verkon sietokyvyn parantaminen

Etusivu » Opengear » Verkon sietokyvyn parantaminen

Pidä verkko käynnissä koko ajan!

Verkon sietokyky on kyky tarjota ja ylläpitää hyväksyttävää palvelutasoa vikatilanteissa, jotka haastavat normaalin toiminnan. Enemmän kuin vain käyttöajan parantamista tai redundanssin rakentamista, verkon sietokyky lisää tietokerroksen yrityksen IT-infrastruktuuriin.

Redundanssi on tärkeä osa palapeliä ja palvelinkeskuksen luotettavuus riippuu suuresti varageneraattoreista, korvaavista laitteista ja toissijaisista verkkoyhteyksistä. Mutta vaikka redundanssi on osa sietokyky-ratkaisua, se ei ole ainoa huomioitava seikka. Pienemmissä kohteissa ja satelliittitoimistoissa ei ole kustannustehokasta rakentaa reduntanttisuutta. Ja ilman paikan päällä olevaa teknistä henkilökuntaa kyky seurata, hallita ja korjata IT-infrastruktuuria etänä on merkittävä lisä joustavaan verkon sietokyky -ratkaisuun.

Älykäs kaistan ulkopuolinen hallinta (OoB) antaa verkon ylläpitotiimille mahdollisuuden käyttää kriittisiä laitteita turvallisesti sekä keskitetysti, jolloin ongelmien ennakointi ja korjaaminen voidaan tehdä etänä ilman asiantuntijan lähettämistä paikalle.

Uusi Network Resilience Platform

Opengear Network Resilience Platform perustuu NetOps- tai Smart OoB -konsolipalvelimen läsnäoloon kaikissa IT-paikoissa, keskitetysti orkestroituna Lighthouse-hallintaohjelmiston kautta.

Alusta tarjoaa turvallisen etäkäytön kriittisiin verkkolaitteisiin erillisen hallintatason kautta. Alustalla on kyky automatisoida NetOps-prosessit kuten laitteiden turvallinen käyttöönotto ja valmistelu sekä IP-laitteiden etäkäyttö.

Opengearin Smart Out-of-Band -teknologia sekä avoimen arkkitehtuurin NetOps-työkalujen (Docker, Ansible ja Python ) käyttö tarjoavat turvallisen pääsyn konsoliportteihin ja luovat samalla kestävän hallintatason.

Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Linkki valmistajan tuotesivuille

Linkki valmistajan tuotesivuille

Linkki valmistajan tuotesivuille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?