Skip to content

NetOps automatisointi

Etusivu » Opengear » NetOps automatisointi

NetOps automaatio IT-infraan

DevOps-työkaluja käytetään yhä enemmän IT-infrojen toteuttamisessa, mikä luo NetOpsista luotettavan lähestymistavan infrastruktuurin rakentamisessa ja ylläpidossa. NetOpsin käyttöönotto yrityksessä lisää toiminnallisuutta ja joustavuutta IT-infrassa.

Älykäs OoB-hallintaverkko tarjoaa jo yhteydet kriittisille laitteille, jolloin se mahdollistaa myös NetOps-automaation verkkoon. Mahdollisuus käyttää tavallisia NetOps-työkaluja (Docker, Ansible ja Python) konsolipalvelimella, tarjoaa uuden tavan automatisoida toiminta hajautetuissa verkoissa ja etäisissä paikoissa.

Tietoturvallinen ja nopea uuden laitetilan käyttöönotto

Otettaessa käyttöön uusi sijainti tai laitetila, joudutaan usein lähettämään laitteiden mukana tekninen tukihenkilö asentamista ja käyttöönottoa varten. Sen sijaan lähettämällä NetOps-konsolipalvelin varustettuna TPM-sirulla ja valmiilla konfigurointi-tiedostoilla kyseiseen sijaintiin, varmistetaan nopea ja tietoturvallinen käyttöönotto ilman henkilöresursseja.

NetOps-konsolipalvelimen saapuessa uuteen sijaintiin, se muodostaa suojatun 4G-LTE etäyhteyden keskuspaikkaan ja mahdollistaa käyttöönotto-prosessin hallinnan keskitetyllä Lighthouse-hallintaohjelmistolla. Ajantasaiset kokoonpano- ja image-tiedostot asennetaan laitteeseen etänä ja tavalliset Docker-kontit ja Python-ajonaikainen ympäristö mahdollistavat useiden automatisointiprosessien suorittamisen suoraan kyseisessä laitteessa.

Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Linkki valmistajan tuotesivuille

Linkki valmistajan tuotesivuille

Linkki valmistajan tuotesivuille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?