Skip to content

Uusi edustus – Mobitron AB Cargolog® Impact & Shock -kuljetusloggerit kuljetusten olosuhdevalvontaan

Cargolog® kuljetusloggerit iskujen, kallistusten, lämpötilan ja kosteuden valvontaan sekä kuljetusreitin seurantaan.

Ota käyttöön Cargolog® Impact & Shock -kuljetusloggeri, mikäli tuotteesi altistuu kuljetuksen aikana olosuhteille, jotka voivat aiheuttaa niihin pysyviä tai piileviä vaurioita.

Vääränlaisen pakkauksen, käsittelyn tai kuljetuksen aiheuttamat vahingot ovat yleinen uhkakuva kuljetusketjussa monille yrityksille. Cargolog-kuljetusloggerin kiinnittäminen suoraan kuormaan mahdollistaa siihen kohdistuneiden iskujen, tärinän tai kallistumisen sekä ympäristöolosuhteiden valvonnan. Cargologin avulla voidaan määrittää, milloin ja miten vahinko tapahtui ja siten päättää, kuka on vastuussa vahingon korvaamisesta.

Cargolog soveltuu erityisesti arvokkaiden ja herkkien tuotteiden kuten muuntajien, tuulivoimalaitteiden ja -moottoreiden, lääketieteellisten ja elektronisten laitteiden sekä muiden herkkien tuotteiden kuljetuksen valvontaan.

Cargolog kuljetusloggerit iskujen, kallistusten, lämpötilan ja kosteuden valvontaan sekä kuljetusreitin seurantaan.
  • Pidä kontrolli itselläsi

    Seuraa ja tallenna kuljetuksen aikaisia ympäristöolosuhteita kehittyneellä kuljetuksen olosuhteiden valvontajärjestelmällä, joka antaa sinulle muista riippumattomia tietoja.

  • Minimoi riskit

    Seuraa reaaliajassa pilvipalvelussa miten tuotteitasi käsitellään ja varmista, että niitä kuljetetaan ilman vaurioita tai vähäisillä riskeillä.

  • Paranna asiakastyytyväisyyttä

    Kerää tietoja ja kehitä pakkaus- ja kuljetusmenetelmiä lisäten näin asiakastyytyväisyyttä. Jaa kuljetuksen aikaisia tietoja asiakkaille ja muille sidosryhmille suoraan järjestelmästä.

Lataa Mobitron tuoteluettelo (PDF): Mobitron 2021 Catalog

Tutustu, kuinka Cargolog-kuljetusloggereita käytetään eri toimialoilla (PDF):

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Mobitron – Kuljetusten olosuhdevalvonta
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa