Skip to content

Uusi edustus – Mobitron AB Cargolog® Impact & Shock -kuljetusloggerit kuljetusten olosuhdevalvontaan

Cargolog® iskun ja kallistuksen ilmaisimet sekä dataloggerit.

Ota käyttöön Cargolog® Impact & Shock -kuljetusloggeri, mikäli tuotteesi altistuu kuljetuksen aikana olosuhteille, jotka voivat aiheuttaa niihin pysyviä tai piileviä vaurioita.

Vääränlaisen pakkauksen, käsittelyn tai kuljetuksen aiheuttamat vahingot ovat yleinen uhkakuva kuljetusketjussa monille yrityksille. Cargolog-kuljetusloggerin kiinnittäminen suoraan kuormaan mahdollistaa siihen kohdistuneiden iskujen, tärinän tai kallistumisen sekä ympäristöolosuhteiden valvonnan. Cargologin avulla voidaan määrittää, milloin ja miten vahinko tapahtui ja siten päättää, kuka on vastuussa vahingon korvaamisesta.

Cargolog soveltuu erityisesti arvokkaiden ja herkkien tuotteiden kuten muuntajien, tuulivoimalaitteiden ja -moottoreiden, lääketieteellisten ja elektronisten laitteiden sekä muiden herkkien tuotteiden kuljetuksen valvontaan.

Mobitron - Kuljetusten olosuhdevalvonta
  • Pidä kontrolli itselläsi

    Seuraa ja tallenna kuljetuksen aikaisia ympäristöolosuhteita kehittyneellä kuljetuksen olosuhteiden valvontajärjestelmällä, joka antaa sinulle muista riippumattomia tietoja.

  • Minimoi riskit

    Seuraa reaaliajassa pilvipalvelussa miten tuotteitasi käsitellään ja varmista, että niitä kuljetetaan ilman vaurioita tai vähäisillä riskeillä.

  • Paranna asiakastyytyväisyyttä

    Kerää tietoja ja kehitä pakkaus- ja kuljetusmenetelmiä lisäten näin asiakastyytyväisyyttä. Jaa kuljetuksen aikaisia tietoja asiakkaille ja muille sidosryhmille suoraan järjestelmästä.

Lataa Mobitron tuoteluettelo (PDF): Mobitron 2021 Catalog

Tutustu, kuinka Cargolog-kuljetusloggereita käytetään eri toimialoilla (PDF):

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Mobitron – Kuljetusten olosuhdevalvonta
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email