Skip to content

Laajensimme tuotevalikoimaamme Milesight M2M ja IoT teollisuusreitittimillä ja -kontrollereilla

Teollisuusreitittimet M2M ja IoT sovelluksiin.

UR32L Lite Series teollisuusreititin

UR32L on kustannustehokas teollinen mobiilireititin sisäänrakennetuilla älykkäillä reititin ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu toimimaan monenlaisissa  M2M/IoT-sovelluksissa. Maailmanlaajuisesti tuetut WCDMA ja 4G LTE verkot sekä helppo ”drop-in” tyyppinen asennus maksimoivat käytettävyyden missä ja milloin tahansa. UR32L reitittimessä on myös kaksi Fast Ethernet-porttia (1×WAN + 1×LAN tai 2×LAN), jotka tarjoavat käyttäjille keskeytymättömän Internet-yhteyden. Optiona saatavilla myös PoE-versio.

UR32L sisältää integroidun vahtikoiran ja multi-link failover/failback -ominaisuuden mahdollistaen jatkuvan ja keskeytymättömän tiedonsiirron. Yhdistämällä DeviceHub:in ja MilesightVPN:n UR32L auttaa hallitsemaan verkkoa helposti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Helppo käyttöönotto ja kattava etälaitteiden hallinta tekevät UR32L teollisuusreitittimestä monipuolisen sekä edullisen ratkaisun useimmissa IoT/M2M-sovelluksissa.

Lataa tuote-esite (pdf): Milesight UR32L tuote-esite

Lataa käyttö-ohje (pdf): Milesight UR32L käyttöohje

4G ja 5G teollisuusreitittimet

UR32 Pro Series teollisuusreititin

UR32 on kustannustehokas teollinen mobiilireititin sisäänrakennetuilla älykkäillä reititin ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu toimimaan monenlaisissa  M2M/IoT-sovelluksissa. Maailmanlaajuisesti tuetut
WCDMA ja 4G LTE verkot sekä helppo ”drop-in” tyyppinen asennus maksimoivat käytettävyyden missä ja milloin tahansa.

UR32 sisältää modeemin kahdella SIM-kortilla (150 Mbps downlink ja 50 Mbps uplink) ja siinä on myös kaksi Fast Ethernet -porttia (1xWAN + 1×LAN tai 2×LAN), joiden lisäksi reititin tukee Wi-Fi -yhteyttä (optio). Muut liitännät: 1 x DI, 1 x DO ja 1 x RS232 tai optiona 1 x RS232/485. Optiona saatavilla myös PoE-versio ja GPS.

UR32 sisältää integroidun vahtikoiran ja multi-link failover/failback -ominaisuuden mahdollistaen jatkuvan ja keskeytymättömän tiedonsiirron.

Yhdistämällä DeviceHub:in ja MilesightVPN:n UR32 auttaa hallitsemaan verkkoa helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. Helppo käyttöönotto ja kattava etälaitteiden hallinta tekevät UR32 teollisuusreitittimestä monipuolisen sekä edullisen ratkaisun useimmissa IoT/M2M-sovelluksissa.

Lataa tuote-esite (pdf): Milesight UR32 tuote-esite

Lataa käyttö-ohje (pdf): Milesight UR32 käyttöohje

4G ja 5G teollisuusreittimet

UR35 Pro Series teollisuusreititin

UR35 on kustannustehokas teollinen mobiilireititin sisäänrakennetuilla älykkäillä reititin ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu toimimaan monenlaisissa  M2M/IoT-sovelluksissa. Maailmanlaajuisesti tuetut
WCDMA ja 4G LTE verkot sekä helppo ”drop-in” tyyppinen asennus maksimoivat käytettävyyden missä ja milloin tahansa.

UR35 sisältää modeemin kahdella SIM-kortilla (150 Mbps downlink ja 50 Mbps uplink) ja siinä on myös viisi Fast Ethernet -porttia (1×WAN + 4×LAN), joiden lisäksi reititin tukee Wi-Fi -yhteyttä (optio). Muut liitännät: 1 x DI, 1 x DO, 1 x RS232 ja 1 x RS485 tai 2 x RS485. Optiona saatavilla myös PoE-versio ja GPS.

UR35 sisältää integroidun vahtikoiran ja multi-link failover/failback -ominaisuuden mahdollistaen jatkuvan ja keskeytymättömän tiedonsiirron.

Yhdistämällä DeviceHub:in ja MilesightVPN:n UR35 auttaa hallitsemaan verkkoa helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. Helppo käyttöönotto ja kattava etälaitteiden hallinta tekevät UR35 teollisuusreitittimestä monipuolisen sekä edullisen ratkaisun useimmissa IoT/M2M-sovelluksissa.

Lataa tuote-esite (pdf): Milesight UR35 tuote-esite

Lataa käyttö-ohje (pdf): Milesight UR35 käyttöohje

Milesight UR35 Pro Series teollisuusreititin

UR75-5G teollisuusreititin

UR75-5G on pienikokoinen teollisuusreititin, jossa on suorituskykyinen neliytimen ARM-prosessori (ARM Cortex-A7, 716.8 MHz) ja joka tukee 5G (NSA/SA) ja 4G LTE mobiiliverkkoja. UR75-5G soveltuu käytettäväksi älyverkoissa, teollisuusautomaatiossa, telemetrialaitteissa ja monissa muissa M2M kohteissa, joissa vaaditaan hyvää suorituskykyä ja nopeutta.

UR75-5G sisältää modeemin kahdella SIM-kortilla (CAT4/6/9/12/20 nopeudet) ja siinä on myös viisi Giga Ethernet -porttia (1×WAN + 4×LAN), joiden lisäksi reititin tukee Wi-Fi -yhteyttä (802.11 b/g/n ja 802.11 a/n/ac tuella) . Muut liitännät: 1 x DI, 1 x DO, 1 x RS232 ja 1 x RS485. Optiona saatavilla myös PoE-versio ja GPS.

UR75-5G sisältää integroidun vahtikoiran ja multi-link failover/failback -ominaisuuden mahdollistaen jatkuvan ja keskeytymättömän tiedonsiirron.

Yhdistämällä DeviceHub:in ja MilesightVPN:n UR75-5G auttaa hallitsemaan verkkoa helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. Helppo käyttöönotto ja kattava etälaitteiden hallinta tekevät UR75-5G teollisuusreitittimestä monipuolisen sekä edullisen ratkaisun useimmissa IoT/M2M-sovelluksissa.

Lataa tuote-esite (pdf): Milesight UR75-5G tuote-esite

Lataa käyttö-ohje (pdf): Milesight UR75-5G käyttöohje

4G ja 5G teollisuusreitittimet

4G teollisuuskontrollerit M2M ja IoT sovelluksiin.

UC34xx-sarjan tuotteet ovat älykäitä teollisuuskontrollereita, joissa on sulautettu 4G-modeemi. Älykäs ohjelmisto ja erittäin pieni koko tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun erilaisiin teollisuussovelluksiin kuten etävalvontaan, -ohjaukseen ja -tiedonkeruuseen.

  • Helppo yhdistää useita langallisia antureita GPIO/AI/RS232/RS485 liitäntöjen kautta
  • If-Then-Else tyyppinen ohjaus
  • Tukee useita protokollia ja AWS IoT -alustoja
  • Integroitu vahtikoira
  • Teollinen metallikotelo laajalla käyttölämpötila-alueella: -40°C … +70°C
  • Nopea ja helppo käyttöönotto sekä hallinta Milesight IoT Cloud -ratkaisulla

Lataa tuote-esite (pdf): UC34xx 4G teollisuuskontrollerit

Lataa esite (pdf): Milesight IoT Cloud, AWS/MQTT ja TCP/UDP protokollat

Mallit:

Milesight – LoRaWAN ja teollinen IoT

Milesight on edistyksellinen IoT-yritys, joka hyödyntää uusimpia teknologioita yksinkertaistaakseen tiedonkeruu-, tallennus- ja ohjausprosessia saavuttaakseen tavoitteensa: yhdistää ”asioita” tehokkaasti ja nopeasti pilveen. Slogan: Better Inside, More in Sight.

Vuonna 2011 perustettu Milesight on nopeasti kasvava älykkäiden IoT-ratkaisujen toimittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan lisäarvopalveluita ja huipputeknologiaa. Alunperin videovalvonta-järjestelmiä toimittanut Milesight yhdistyi Ursalinkin ja Yeastarin kanssa joulukuussa 2020. Yhdistymisen tavoitteena on luoda vertaansa vailla oleva tuoteportfolio ja vahvistaa seuraavan sukupolven älykkäitä ratkaisuja IoT:n avulla.

Milesight koostuu nyt kolmesta yksiköstä: Milesight Technology, Milesight IoT ja Yeastar Information Technology, jotka ovat erikoistuneet vastaavasti videovalvontaan, esineiden Internetiin ja yritysviestintään.

Tutustu tuotteisiin oheisen linkin kautta: Milesight – LoRaWAN ja teollinen IoT
Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa