Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

Tempmate – Dataloggerit

Etusivu Tuotteet Tempmate – Dataloggerit

Tempmate.® on saksalaisen imec Messtechnik GmbH:n rekisteröity tuotemerkki. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima dataloggereita ja ilmaisimia kylmäketjun hallintaan ja ympäristöolosuhteiden monitorointiiin. Tuotteita käytetään tyypillisesti  elintarvike- ja lääketeollisuudessa sekä logistiikassa.. Lataa referenssilista: Tempmate referenssejä

Kertakäyttöiset Tempmate-S1 lämpötila USB dataloggerit ovat kehittyneimpiä ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja monitoroimaan kylmäketjun lämpötilaa. Tempmate-S1 dataloggereita käytetään tyypillisesti lääke- ja elintarviketeollisuuden kuljetuksissa, joissa kuljetuksen päätyttyä pitää tulostaa raportti kuljetuksen aikana tehdyistä mittaustuloksista. Dataloggerit ovat IP67 suojaluokiteltuja ja EN 12830 sertifioituja.

Tempmate-M1 USB lämpötila dataloggeri on edistyksellinen ja taloudellinen ratkaisu lämpötilan monitorointiin esimerkiksi varastossa ja kylmähuoneessa sekä myös koko kylmäketjun valvontaan. Tempmate-M1 dataloggereita käytetään kylmäkuljetuksissa, joissa dataloggeri on mahdollista ottaa uudelleen käyttöön kuljetuksen päätyttyä. Dataloggerit ovat IP67 suojaluokiteltuja ja EN 12830 sertifioituja.

Kertakäyttöiset Tempmate-GS GSM/GPS -dataloggerit ovat kehittyneimpiä sekä kustannustehokkaimpia ratkaisuja monitoroimaan reaaliajassa elintarvike- ja lääketeollisuuden kylmäketjun olosuhteita ja kuljetusreittiä. Niitä käytetään myös teollisuuden ja kaupan arvokkaissa toimituksissa, joissa pitää pystyä seuraamaan toimitusta reaaliajassa koko ajan ja varmistamaan toimitusajan pitävyys. Dataloggerit ovat IP67 suojaluokiteltuja ja EN 12830 sertifioituja.

Kertakäyttöiset Tempmate-i1 lämpötila ilmaisimet ovat edullisia sekä erityisesti suunniteltu lääke- ja elintarviketeollisuuden kylmäketjun hallintaan ja monitorointiin, kun ei vaadita erillistä raporttia kuljetuksen aikaisista olosuhteista. Ilmaisimet ohjelmoidaan valmistajan toimesta etukäteen, joten ne on helppo ottaa heti käyttöön. Ilmaisimet ovat IP67 suojaluokiteltuja ja EN 12830 sertifioituja.

Tempmate-Bx sarjan ovat erittäin pienikokoisia (kooltaan vastaavat kellon nappiparistoja) dataloggereita, joita käytetään tyypillisesti prosessin lämpötilan ja kosteuden valvonnassa. Dataloggereissa on paikallista muistia, joihin voi tallettaa 2048 tai 8192 mittaustapahtumaa. 1-kanavaiset mallit mittaavat lämpötilaa ja 2-kanavainen malli lämpötilaa sekä kosteutta. Tempmate-Bx dataloggeri kytketään PC:n USB-porttiin erillisellä adapterilla, jonka kautta dataloggeri voidaan ohjelmoida, lukea mittaustulokset ja tehdä analysointi käyttäen TempIT-ohjelmistoa.