Timeless Technology
Tietoliikenne, automaatio ja mittaustekniikka

Switrace – Dataloggerit

Etusivu Tuotteet Switrace – Dataloggerit

Switrace on sveitsiläinen yritys, joka kehittää ja valmistaa kerta- ja jatkuvakäyttöisiä USB-dataloggereita lämpötilan sekä kosteuden valvontaan lääke- ja elintarviketeollisuudelle.

Löydät kaikki Switrace dataloggerit switrace-dataloggers.fi -verkkokaupasta.

Lämpötila dataloggerit

iPlug pdf lämpötila dataloggeri suunniteltiin kuljetusten olosuhteiden valvontaan ympäri maailmaa unohtamatta kuitenkaan varsinaista käyttötarkoitusta: Mittaustulosten on oltava helposti analysoitavissa ja tulostettavissa sekä tarvittaessa siirrettävissä tietoturvalliseen pilvipalveluun, mutta taloudellisella hankintahinnalla.

Lämpötila ja kosteus dataloggerit

iPlug TH lämpötila ja kosteus dataloggerissa yhdistyy kestävyys ja mittaustarkkuus. Viimeisimmästä anturiteknologiasta sekä pitkästä pariston käyttöajasta johtuen dataloggeri mittaa lämpötilaa ja kosteutta yhtä aikaa sekä tallentaa mittaustiedot omaan muistiinsa.

Dataloggerit ulkoisella anturilla

Ulkoiset lämpötila-anturit on myös valmistettu valmistajan omassa tehtaassa ja ne ovat ominaisuuksiltaan ainutlaatuisia! Käytetystä digitaalisesta anturista johtuen, ne reagoivat herkästi ja nopeasti lämpötilan vaihteluun, mahdollistaen luotettavan ja tehokkaan lämpötilan mittaamisen.

Switrace uutiset