Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

Switrace – USB dataloggerit

Etusivu Tuotteet Switrace – USB dataloggerit

Switrace on sveitsiläinen yritys, joka kehittää ja valmistaa kerta- ja jatkuvakäyttöisiä USB-dataloggereita lämpötilan sekä kosteuden valvontaan lääke- ja elintarviketeollisuudelle.

Kertakäyttöisten USB dataloggereiden tyypillisin käyttökohde on lääke- ja elintarviketeollisuudessa kylmäketjun lämpötilan ja kosteuden valvonta. Dataloggerit soveltuvat myös tavaratoimitusten lämpötilan ja kosteuden valvontaan lentokuljetuksissa, sillä ne noudattavat IATA:n säännöksiä (2017 IATA Dangerous goods regulations 58th edition). Switrace dataloggereissa on integroitu USB-portti ja PDF-generaattori, joten mittaustulosten raportointia varten ei tarvita erillistä ohjelmistoa. Asettamalla dataloggeri tietokoneen USB-porttiin tulostuu mittausraportti automaattisesti.

Uudelleen käytettävien USB dataloggereiden tyypillisin käyttökohde on lääke- ja elintarviketeollisuudessa kylmäketjun lämpötilan ja kosteuden valvonta. Tämän lisäksi niitä käytetään laboratorioissa, museoissa, varastotiloissa ja teollisuudessa. Switrace dataloggereissa on integroitu USB-portti ja PDF-generaattori, joten mittaustulosten raportointia varten ei tarvita erillistä ohjelmistoa. Asettamalla dataloggeri tietokoneen USB-porttiin tulostuu mittausraportti automaattisesti.