Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

SensDesk web-portaali

HW group tuotteet | Timeless Technology

Veloitukseton SensDesk web-portaali IP-antureille

HW group kehittää ja valmistaa IP-anturi ratkaisuja, joiden mittausarvojen ja tilatietojen seuraamista sekä analysointia varten on asiakkailla käytössä täysin veloitukseton SensDesk.com web-portaali ja sen toimintaperiaate on sama kuin pilvipohjaisissa ratkaisuissa. Portaalin käyttöönotto on helppoa, eikä sen käyttöönotto vaadi NAT tai palomuurin konfigurointia. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä pelkällä klikkauksella kytkee halutut laitteet ja niihin kuuluvat anturit portaaliin. Heti sen jälkeen käyttäjä näkee selkeästi anturien mittausarvot ja tilatiedot omalla tietokoneella tai älypuhelimella.

HW group SensDesk web-portaali kuvaus | Timeless Technology

Portaalin kautta käyttäjä voi etäältä ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta monitoroida lämpötila- ja kosteusantureita, energiamittareita, jännite- ja virta-antureita, vesivuotoantureita, oviantureita … Anturit, ilmaisimet ja mittarit kytkeytyvät portaalin eri HWg-tuotteiden kautta käyttäen LAN, WLAN tai GSM/GPRS yhteyksiä.

Portaalissa voidaan määritellä hälytysrajat ja tilamuutokset, jolloin mittauksen ollessa asetettujen arvojen ulkopuolella, portaali hälyttää käyttäjää sähköposti-viestillä tai tekstiviesti (tekstiviesti toiminto vaatii HWg-SMS-GW2 -tuotteen ja SIM-kortin). Lisäksi portaali hälyttää, mikäli anturilla ei ole yhteyttä HWg-laitteeseen tai itse HWg-laite ei ole ollut yhteydessä portaaliin 30 minuuttiin.

SensDesk.com -portaali on saatavilla veloituksetta myös Android ja iPhone älypuhelimille.

Yhdelle käyttäjälle voidaan liittää max. 10 kpl HWg-laitetta (IP-osoite / SIM-kortti). HWg-laitteisiin kytkettyjen antureiden määrää ei ole rajoitettu. Antureilta tulevia mittaustietoja säilytetään kolmen kuukauden ajalta. Tiedot eri HWg-laitteilta päivitetään 15min välein portaaliin. Mikäli on tarvetta >10 kpl HWg-laitteita portaaliin ja/tai haluat tietojen säilyvän portaalissa >3kk ajan, ota yhteys meihin.

Mikäli HWg-laitteeseen on kytketty DI-tuloihin esimerkiksi ovianturi, palovaroitin tai muu kärkitieto, lähettää HWg-laite tiedon DI-tilan muutoksesta välittömästi web-portaaliin. Tämä edellyttää, että laitteessa on määritelty “Autopush config” -osiossa ne DI-tulot, joiden tilamuutos pitää lähettää heti web-portaaliin. Samoin voidaan määritellä lämpötila- ja kosteusantureille tieto, että kun esimerkiksi lämpötila on äkillisesti muuttunut  5°C ja kosteus muuttunut 20%, lähetetään mittaustulos heti web-portaaliin.

 • Pääsivu, jossa näkyy yleiskatsaus siihen valituista antureista
 • Älykäs filtteri-toiminto haluttujen antureiden arvojen ja tilojen seurantaan
 • Anturit, joista tulee hälytykset, ovat selkeästi ja korostetusti näkyvissä
 • Anturit ryhmitelty järjestykseen: anturi / asennuspaikka / HWg-laite
 • Aikapohjainen diagrammi mitatuista arvoista
 • Antureiden nimeäminen ja hälytysrajojen asetukset
 • Kenelle ja milloin hälytykset lähetetään
 • Kaikkien kytkettyjen HWg-laitteiden hallinta
 • Hälytystietojen (kenelle ja milloin) määrittely, jos HWg-laite ei ole enää yhteydessä portaaliin
 • Tietoliikenne-yhteyksien yleiskuvaus
 • Antureiden tilatiedot näkyvissä kartalla
 • Mahdollisuus valita anturit / paikka
 • Yleiskuvaus antureista, jotka ovat hälytystilassa

Mikäli mittaustiedot halutaan tallentaa tietokantaan, voidaan käyttää Windows-pohjaista HWg-PDMS -ohjelmistoa, jolla voidaan myös analysoida mittaustuloksia sekä tarvittaessa tallentaa mittaustiedot myös Excel-tiedostoon.

Linkki, josta löytyvät Android ja Apple älypuhelin sovellukset käytettäväksi SensDesk-portaalin kanssa: Android & iPhone mobile applications for HW group products

Voit tutustua SensDesk.com -portaaliin oheisen linkin kautta:

Lähetä sähköposti: info@timeless.fi

Soita: +358 44 9988 238