Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

HWg – Mittaus ja monitorointi

Etusivu Tuotteet HWg – Mittaus ja monitorointi

HW group on tsekkiläinen valmistaja, joka kehittää ja valmistaa LAN, WLAN ja 2G -pohjaisia mittaus-, hallinta- sekä monitorointiratkaisuja. Laaja valikoima antureilta ja ilmaisimia. Ilmainen SensDesk-portaali ja älypuhelin appsit. Lataa yleisesite (PDF): HW group tuotekatalogi 2018

Ares-tuotteet on suunniteltu etämittaukseen ja etämonitorointiin 2G-mobiiliverkon ylitse ja niihin voidaan kytkeä max. 14 ulkoista anturia, joiden lisäksi laitteessa on myös 2 kpl DI ja max. 12 kpl DO. Ares monitoroi kytkettyjä antureita ja jos anturille asetetut raja-arvot ohitetaan, lähettää se heti hälytyksen sähköpostiin, SMS-viestin tai soittaa määriteltyihin puhelinnumeroihin. Samoin Ares monitoroi akkuvarmistuksen varausastetta ja syöttöjännitettä sekä lähettää tarvittaessa hälytykset niistä.

STE2-tuotteet on suunniteltu LAN tai WLAN verkkojen kautta tehtävään lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen sekä monitorointiin. Kaikkiaan STE2:een voidaan kytkeä kolme ulkoista anturia, joiden lisäksi laitteessa on myös 2 kpl DI sisääntuloa. STE2 monitoroi kytkettyjä antureita ja jos anturille asetetut raja-arvot ohitetaan, lähettää se hälytyksen haluttuun sähköpostiin. Erillisen SMS-gateway tuotteen avulla voidaan ottaa myös käyttöön SMS hälytysviestit.

Poseidon2 -tuotteet ovat tietoturvallinen ratkaisu datakeskuksen ympäristöolosuhteiden monitorointiin ja rele/DO -lähtöjen ohjaukseen. Max. 16x anturia, 12x DI sisääntuloa eri ilmaisimilta ja 4x DO relelähtöä. Hälytykset voidaan lähettää myös SMS-viesteinä erillisellä GSM Gateway -yksiköllä.

Damocles2 -tuotteet on suunniteltu max. 24x DI sisääntulojen ja 8x DO ohjaukseen ja monitorointiin LAN-verkon kautta käyttäen tietoturvallisia M2M-protokollia (HTTPS, IPv6, SNMPv3). Damocles2 voidaan myös helposti integroida olemassa olevaan monitorointijärjestelmään (tuki yli 50 SNMP ja SCADA sovellukselle). Lisäksi MQTT-protokolla mahdollistaa integroinnin IoT-sovelluksiin kuten IoT Hub, MS Azure, AWS IoT, Bluemix Internet of Things …

HWg-PWR 3/12/25 monitoroi energian kulutusta käyttäen standardeja energiamittareita tunnetuilta valmistajilta. Yhteen laitteeseen voi kytkeä eri valmistajien sähkömittareita, vesimittareita, kaasumittareita jne. Mallista riippuen HWg-PWR -laitteeseen voidaan kytkeä 3, 12 tai 25 ulkoista energiamittareita, joissa on M-Bus liitäntä (EN 13757 standardin mukaisesti).

HWg IP WatchDog Lite monitoroi verkkolaitteitteiden (max. 10 kpl) tilaa määräajoin tehtävällä PING-pyynnöllä tai tarkistamalla tietyn web-sivun/web-palvelimen saatavuutta. Industrial-versiossa laite valvoo myös sarjalaitteen tilaa RS232-portin kautta. Haluttaessa voidaan ohjata relelähtöjen kautta kahden monitoroidun laitteen uudelleen käynnistys automaattisesti riippuen laitteen tilasta.

HWg-ER02b web releyksikössä on kaksi relelähtöä (230V/16A), kaksi DI tuloa (dry contact) ja täysi RS232/485 sarjaportti. Releyksikköä voidaan ohjata webin ylitse tai käyttäen Modbus/TCP:tä. Relelähdöillä voidaan ohjata suoraan 230V/16A AC sähköjä ja DI-tuloihin voidaan kytkeä esim. painokytkimet. Yksikössä on myös RS232/485 portti, joka mahdollistaa sarjalaitteiden kytkemisen siihen.

HWg-WLD on LAN-pohjainen 2D vesivuotovahti, joka tunnistaa laajalta alueelta jo muutaman pisaran kokoisen nestevuodon (vesi, etyleeniglykoli…) herkällä vuotovahti-kaapelilla. Asentamalla kaapeli mahdollisimman lähelle mahdollisia vuotokohteita, voidaan kokonaisia alueita valvoa tehokkaasti. Ja vuotovahti-kaapeli tunnistaa lisäksi myös veden kondensoitumisen.

HW group kehittää ja valmistaa IP-anturi ratkaisuja, joiden mittausarvojen ja tilatietojen seuraamista sekä analysointia varten on asiakkailla käytössä täysin veloitukseton SensDesk.com web-portaali ja sen toimintaperiaate on sama kuin pilvipohjaisissa ratkaisuissa. Portaalin käyttöönotto on helppoa, eikä sen käyttöönotto vaadi NAT tai palomuurin konfigurointia. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä pelkällä klikkauksella kytkee halutut laitteet ja niihin kuuluvat anturit portaaliin. Heti sen jälkeen käyttäjä näkee selkeästi anturien mittausarvot ja tilatiedot omalla tietokoneella tai älypuhelimella.