Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

ControlByWeb – Ethernet I/O

Etusivu Tuotteet ControlByWeb – Ethernet I/O

ControlByWeb™ on amerikkalaisen Xytronix Research & Design tuotemerkki, jonka Ethernet I/O ja DAQ tuotteet ovat äärimmäisen luotettavia webin kautta tapahtuvaan ohjaukseen ja monitorointiin. Kaikissa ControlByWeb™-tuotteissa on sisäänrakennettu web-palvelin konfigurointiin, monitorointiin ja ohjaukseen joko web-selainta tai CBW Mobile appsia (tableteille ja älypuhelimille) käyttäen.

X-600M Modular -sarjan Ethernet I/O tuotteet ovat drop-in -ratkaisuja monitorointia ja ohjausta varten. Asentamalla X-600M master-yksikön ja liittämällä siihen tarvittavat I/O-moduulit (max. 64 kpl), voidaan rakentaa juuri asiakkaan tarpeiden mukainen järjestelmä. I/O-moduulit sisältävät releitä, digitaalisia sisääntuloja, analogisia sisääntuloja, lämpöpareja…

ControlByWeb Stand-Alone Ethernet I/O tuotteita voidaan käyttää yksittäin, jotka voidaan myös integroida olemassa olevaan järjestelmään. Tuotteita voi myös käyttää Peer-to-Peer tavalla, jolloin useat ControlByWeb tuotteet voivat kommunikoida keskenään. Stand-Alone tuotteita voidaan käyttää myös Slave-yksikköinä Modular X-600M I/O-kontrollerille.