Timeless Technology
Industrial Ethernet and Test & Measurement

Atop – Tietoliikenne, teollinen IoT

Etusivu Tuotteet Atop – Tietoliikenne, teollinen IoT

Taiwanilainen Atop Technologies on 25 vuotta sitten perustettu kansainvälinen yritys, joka on erikoistunut teollisen IoT ja tietoliikenteen tuotteiden suunnitteluun sekä valmistamiseen.

Timeless Technology | Atop Technologies logo

Teollisuus Ethernet-kytkimet

Kestävät ja suorituskykyiset teollisuus Ethernet-kytkimet nykypäivän vaativiin sovelluksiin. Ne soveltuvat vaativiin teollisuusympäristöihin kestäen äärimmäisiä lämpötiloja, virtapiikkejä ja iskuja.

Sarjaporttipalvelimet

Sarjaporttipalvelimet mahdollistavat RS-232, RS-485 ja RS-422 laitteiden liittämisen TCP/IP ja UDP yhteydellä internettiin.

Langaton tiedonsiirto

Wi-Fi ja 3G/LTE mahdollistavat sekä vanhojen että uusien laitteiden ohjaamisen ja tietojen keräämisen langattomalla yhteydellä. Ne soveltuvat vaativiinkiin sovelluksiin pitäen sisällään nopean tiedonsiirron sekä roamauksen ja MIMO:n.

Teollisuustietokoneet

SDK-valmiit teollisuustietokoneet sisältävät runsaat laajennusmahdollisuudet kuten I/O- ja liitäntäkortit, grafiikkakortit ja lisämuistit. Helposti käytettävien sovellustyökalujen ansiosta sovellusten toteuttaminen on nopeaa ja helppoa.

Protokolla yhdyskäytävät

Protokolla yhdyskäytävät mahdollistavat automatisoinnin ja olemassa olevien laitteiden ohjauksen käyttäen esim. Profibus, Modbus ja NDP3.

Mediamuuntimet

Mediamuuntimet mahdollistavat tietoliikenneyhteyden eri medioiden välillä. Atopin mediamuuntimet ovat suorituskykyisiä ja kestäviä, joista löytyy kupari, kuitu, Fast Ethernet ja gigabit versiot.