Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Tuotteet

Etusivu Tuotteet

Allegro Packets

Verkkoanalysaattorit

Allegro Network Multimeter verkkoanalysaattorit 1G, 10G, 40G ja 100G verkkojen analysointiin, monitorointiin, verifiointiin ja vianetsintään.

Comet System

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus Sigfox, GSM/GPRS tai Ethernet verkon kautta. Tarkat käsimittalaitteet USB, RS-232 tai Ethernet liitännöillä.

ControlByWeb

Ethernet I/O ja DAQ

Ethernet I/O ja DAQ tuotteet webin kautta tapahtuvaan ohjaukseen ja monitorointiin. Sisäänrakennetut web-palvelimet. Web-portaali ja älypuhelin appsit.

DeltaTrak

Bluetooth dataloggerit

Lämpötilasäädeltyjen kuljetusten lämpötilan ja kosteuden monitorointi sekä reitin seuranta. Mittaustiedot langattomasti rahtitilasta kuljettajan älypuhelimeen.

EaseMind

Langattomat IoT anturit

G7 on langattomiin IoT antureihin pohjautuva mittausjärjestelmä, jota voidaan käyttää omalla sovelluksella  tai liittää asiakkaan omaan pilvipalveluun.

Eos Positioning Systems

GNSS tarkkuuspaikannus

ARROW tarkkuuspaikannuslaitteet Android, iOS ja Windows kannettaville ja älypuhelimille. Satelliitti konstellaatiot GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou ja QZSS.

HW group

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

LAN, WLAN ja 2G -pohjainen mittaus sekä monitorointi eri antureilta ja ilmaisimilta. DI ja DO -liitäntöjen etämonitorointi ja -ohjaus. Web-portaali ja älypuhelin appsit.

MetaGeek

WiFi testaus ja analysointi

Työvälineet WiFi-verkkojen testaukseen, analysointiin ja ylläpitoon. inSSIDer, Eye P.A., Chanalyzer + Wi-Spy, MetaGeek Complete ja inSSIDer Technician.

Newsteo

Langattomat dataloggerit

Langattomat dataloggerit eri mitta-antureilla joko paikallisena ratkaisuna tai hajautettuna pilvipohjaisena ratkaisuna. Tracker kuljetusolosuhteiden valvontaan.

Opengear

Konsolipalvelimet, IT-infran hallinta

Tietoturvallisia etäyhteys-ratkaisuja ja sovelluksia datakeskusten sekä hajautettujen järjestelmien Out-of-Band ja IT infrastruktuurin hallintaan.

Perle Systems

Tietoliikenne ja teollinen IoT

Ethernet-kytkimet, mediamuuntimet, Ethernet Extenderit, konsolipalvelimet, päätepalvelimet, M2M sarjalaitepalvelimet, Serial Extenderit ja ylijännitesuojat.

Profitap

Verkon monitorointiratkaisut

Verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut datakeskuksille. ProfiShark All-in-One verkkoanalysaattori huolto- ja asennustöihin USB 3.0 liitännällä.

Sensorist

Langattomat dataloggerit

Sensorist PRO langattomat dataloggerit lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen. Myös CO2 ja ilmanpaineen mittaus. Pilvipalvelu ja älypuhelin sovellukset.

Tempmate

USB ja GSM dataloggerit

USB-dataloggerit ja GSM-dataloggerit sekä elektroniset ilmaisimet kylmäketjun monitorointiin ja valvontaan. Kerta- ja jatkuvakäyttöisiä malleja.

VScom

Teollisuustietoliikenne

Sarjaporttipalvelimet (M2M), ARM sulautetut teollisuustietokoneet, VPN reitittimet, USB-to-RS adapterit, CAN bus muuntimet ja Modbus Gateway.

WTI

Konsolipalvelimet ja PDU-laitteet

8, 24 ja 40 porttiset konsolipalvelimet Out-of-Band 4G-LTE tuella, 8 ja 16 porttiset konsolipalvelin + PDU yhdistelmät ja älykkäät PDU virranhallintalaitteet.