Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Tuoteryhmät

Etusivu Tuoteryhmät

Verkkoanalysaattorit

Allegro Network Multimeter verkkoanalysaattorit 1G, 10G, 40G ja 100G verkkojen analysointiin, monitorointiin, verifiointiin ja vianetsintään.

Dataloggerit ja ilmaisimet

Bluetooth LOG-IC® 360 lämpötila ja kosteus dataloggerit sekä Endicate™ lämpötila ilmaisimet LCD-näytöllä kylmäketjun valvontaan.

IoT anturit ja tukiasemat

Aranet PRO ja Aranet MINI tukiasemat ja anturit. Antureiden määrä per tukiasema on 100 kpl. Anturit pitkällä kantamalla (3km) ja akkujen käyttöajalla (10v).

LTE teollisuusreitittimet

LTE teollisuusreitittimet runsailla ominaisuuksilla, jotka soveltuvat erityisesti IIoT-sovelluksiin. Saatavilla sekä SDK-ready että Node-RED versioina.

Sigfox IoT anturit

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus Sigfox-verkon kautta Comet-pilvipalveluun. Antureissa on myös oma paikallinen näyttö.

Ethernet I/O ja DAQ

Ethernet I/O ja DAQ tuotteet webin kautta tapahtuvaan ohjaukseen ja monitorointiin. Sisäiset web-palvelimet. Myös CBW Mobile sovellus.

GNSS tarkkuuspaikannus

ARROW tarkkuuspaikannuslaitteet Android, iOS ja Windows kannettaville ja älypuhelimille. Satelliitti konstellaatiot GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou ja QZSS.

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

LAN, WLAN ja 2G/LTE -pohjainen mittaus sekä monitorointi eri antureilta ja ilmaisimilta. DI ja DO -liitäntöjen etämonitorointi ja -ohjaus. Web-portaali ja älypuhelin appsit.

Langattomat dataloggerit

Langattomat dataloggerit eri mitta-antureilla joko paikallisena ratkaisuna tai hajautettuna pilvipohjaisena ratkaisuna. Tracker kuljetusolosuhteiden valvontaan.

Konsolipalvelimet, IT-infran hallinta

Tietoturvallisia etäyhteys-ratkaisuja ja sovelluksia datakeskusten sekä hajautettujen järjestelmien Out-of-Band ja IT infrastruktuurin hallintaan.

Tietoliikenne ja teollinen IoT

Ethernet kytkimet, mediamuuntimet, Ethernet Extenderit, konsolipalvelimet, päätepalvelimet,  sarjaporttipalvelimet ja teholähteet.

Verkon monitorointiratkaisut

Verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut datakeskuksille. IOTA ja ProfiShark All-in-One verkkoanalysaattorit liikenteen monitorointiin.

Langattomat dataloggerit

Sensorist PRO langattomat dataloggerit lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen. Myös CO2 ja ilmanpaineen mittaus. Pilvipalvelu ja älypuhelin sovellukset.

USB ja GSM dataloggerit

USB ja GSM dataloggerit sekä elektroniset ilmaisimet kylmäketjun monitorointiin ja valvontaan. Kerta- ja jatkuvakäyttöisiä malleja.

Teollisuustietoliikenne

Sarjaporttipalvelimet (M2M), ARM sulautetut teollisuustietokoneet, VPN reitittimet, USB-to-RS adapterit, CAN bus muuntimet ja Modbus Gateway.