Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Verkkokauppa

Etusivu Tuotteet ControlByWeb X-418™ web-pohjainen analoginen tiedonkeruuyksikkö, 8x AI

ControlByWeb X-418™ web-pohjainen analoginen tiedonkeruuyksikkö, 8x AI

275,00  sis alv 0%

X-418™ Ethernet-moduuli on 8-kanavainen ja 16 bittinen analogisen datan tiedonkeruuyksikkö. Jokainen kanava voi olla joko yksittäinen tai differentiaalinen tulo.

Tulot – Analoginen: 8 kpl (±1.28V, ±2.56V, ±5.12V, ±10.24V, 4-20mA).
Tehonsyöttö – 9-28VDC (teholähde ei sisälly hintaan)

Linkki valmistajan tuotesivuille: X-418

Tuotetunnus (SKU): X-418-I Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ControlByWeb™ Ethernet I/O ja DAQ tuotteet ovat äärimmäisen luotettavia webin kautta tapahtuvaan elektronisten laitteiden etäohjaukseen ja etämonitorointiin. Kaikissa ControlByWeb™ tuotteissa on sisäänrakennettu web-palvelin, joka mahdollistaa niiden konfiguroinnin, monitoroinnin ja ohjauksen tavallisella web-selaimella tai CBW Mobile sovelluksella. Eikä tarvita muita ohjelmistoja tai sovelluksia, ei tarvitse asentaa ajureita ja kaikki hoituu ilman kuukausi- tai vuosipohjaisia lisenssimaksuja!

Tuotteet sisältävät eri tyyppisiä tuloja ja lähtöjä kuten releitä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-Wire bus lämpötilan ja kosteuden monitorointiin jne. Ne tukevat myös email-hälytyksiä, ajastettuja toimintoja (kalenteri-ominaisuus), tallennusta, BASIC-ohjelmointia ja useita protokolleja (HTTPS, SSL, XML, Modbus, SNMP, SMTP…).

ControlByWeb™ tuotteet voidaan myös helposti integroida olemassa olevaan SCADA ja teollisuusautomaatio-järjestelmiin (käyttäen ModBus TCP/IP) tai niitä voi käyttää stand-alone -laitteina suoraan pakkauksesta. Tuotteita voi jopa käyttää pareittain (peer-to-peer) kommunikoimaan IP-verkon ylitse ilman erillistä kontrolleria.