Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Verkkokauppa

Etusivu Tuotteet ControlByWeb X-410™ PoE web-pohjainen ohjelmoitava I/O kontrolleri, 4x rele, 4x DI ja 16x anturi

ControlByWeb X-410™ PoE web-pohjainen ohjelmoitava I/O kontrolleri, 4x rele, 4x DI ja 16x anturi

250,00  sis alv 0%

X-410™ PoE on runsailla ominaisuuksilla varustettu Ethernet I/O ohjausyksikkö, joka mahdollistaa monimutkaistenkin loogisten toimintojen (tehtävien) määrittelyt ilman ohjelmointitaitoja.

Lähdöt – Releet: 4 kpl (1A 28VAC, 24VDC)
Tulot – Digitaaliset: 4 kpl (4-26VDC) ja 1-Wire: 16 kpl antureita (lämpötila/kosteus)
Tehonsyöttö – PoE ja/tai 9-28VDC (teholähde ei sisälly hintaan)

Linkki valmistajan tuotesivuille: X-410

Kuvaus

ControlByWeb™ Ethernet I/O ja DAQ tuotteet ovat äärimmäisen luotettavia webin kautta tapahtuvaan elektronisten laitteiden etäohjaukseen ja etämonitorointiin. Kaikissa ControlByWeb™ tuotteissa on sisäänrakennettu web-palvelin, joka mahdollistaa niiden konfiguroinnin, monitoroinnin ja ohjauksen tavallisella web-selaimella tai CBW Mobile sovelluksella. Eikä tarvita muita ohjelmistoja tai sovelluksia, ei tarvitse asentaa ajureita ja kaikki hoituu ilman kuukausi- tai vuosipohjaisia lisenssimaksuja!

Tuotteet sisältävät eri tyyppisiä tuloja ja lähtöjä kuten releitä, digitaalisia ja analogisia tuloja, 1-Wire bus lämpötilan ja kosteuden monitorointiin jne. Ne tukevat myös email-hälytyksiä, ajastettuja toimintoja (kalenteri-ominaisuus), tallennusta, BASIC-ohjelmointia ja useita protokolleja (HTTPS, SSL, XML, Modbus, SNMP, SMTP…).

ControlByWeb™ tuotteet voidaan myös helposti integroida olemassa olevaan SCADA ja teollisuusautomaatio-järjestelmiin (käyttäen ModBus TCP/IP) tai niitä voi käyttää stand-alone -laitteina suoraan pakkauksesta. Tuotteita voi jopa käyttää pareittain (peer-to-peer) kommunikoimaan IP-verkon ylitse ilman erillistä kontrolleria.