Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Verkkokauppa

Etusivu Tuotteet ControlByWeb X-400™ Master web-pohjainen I/O kontrolleri

ControlByWeb X-400™ Master web-pohjainen I/O kontrolleri

200,00  sis alv 0%

X-400 Master on I/O-kontrolleri, johon voidaan kytkeä jopa 32 erillistä Slave-laajennusyksikköä tai sillä voi ohjata stand-alone -tuotteita. Tätä kontrolleria voi käyttää myös pelkästään lämpötilan/kosteuden mittaamiseen ja monitorointiin.

Laajennusväylä – Max. 100 I/O:ta laajennusyksiköiden tai stand-alone -tuotteiden kautta
Tulot – 1-Wire: 16 kpl antureita (lämpötila/kosteus)
Tehonsyöttö – 9-28VDC (teholähde ei sisälly hintaan)

Linkki valmistajan tuotesivuille: X-400

Kuvaus

X-400 ja X-600 Modular tuotesarja on ainutlaatuinen drop-in -ratkaisu monitorointia ja ohjausta varten. Aloita Master-kontrollerilla ja lisää I/O:t kytkemällä Slave-laajennusyksiköitä, jolloin saat juuri haluamasi web-pohjaisen I/O-kontrollerin omaan sovellukseesi. Laajennusyksiköt sisältävät releitä, digitaalisia sisääntuloja, analogisia sisääntuloja, termopareja…

Modular Master-kontrolleri on web-pohjainen I/O-kontrolleri, joka sisältää samoja toimintoja kuin PLC (Programmable Logic Controller): ohjauksen, logiikan ja monitoroinnin. Mutta toisin kuin PLC, Modular Master-kontrolleri on alun perin suunniteltu web-pohjaisiin sovelluksiin. Sisäänrakennetun web-palvelimen ansiosta niitä voidaan konfiguroida, ohjata ja monitoroida normaalilla web-selaimella. Laitteen web-rajapinta on selkeä, intuitiivinen eikä sen käyttö vaadi erityisiä ohjelmointitaitoja. Eikä tarvita mitään lisäohjelmistoja!

X-400 ja X-600 toimii myös tarvittaessa master-kontrollerina muille stand-alone CBW-tuotteille, jolloin niiden ohjaus tapahtuu keskitetysti verkon yli.