Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Verkkokauppa

Etusivu Tuotteet ControlByWeb X-19s™ Slave-yksikkö, 16x rele, 16x digitaalinen tulo ja 4x analoginen tulo

ControlByWeb X-19s™ Slave-yksikkö, 16x rele, 16x digitaalinen tulo ja 4x analoginen tulo

320,00  sis alv 0%

X-19s Slave-yksikkö, joka kytketään kaapelilla X-400 tai X-600 Master-yksikköön.

Lähdöt – Releet: 16 kpl (2A, 30VDC, 30VAC)
Tulot – Digitaalinen: 16 kpl ja analoginen: 4 kpl
Tehonsyöttö – 9-28VDC (teholähde ei sisälly hintaan). Suositellaan 24VDC.

Linkki valmistajan tuotesivuille: X-19s

Kuvaus

X-400 ja X-600 Modular tuotesarja on ainutlaatuinen drop-in -ratkaisu monitorointia ja ohjausta varten. Aloita Master-kontrollerilla ja lisää I/O:t kytkemällä Slave-laajennusyksiköitä, jolloin saat juuri haluamasi web-pohjaisen I/O-kontrollerin omaan sovellukseesi. Laajennusyksiköt sisältävät releitä, digitaalisia sisääntuloja, analogisia sisääntuloja, termopareja…

Modular Master-kontrolleri on web-pohjainen I/O-kontrolleri, joka sisältää samoja toimintoja kuin PLC (Programmable Logic Controller): ohjauksen, logiikan ja monitoroinnin. Mutta toisin kuin PLC, Modular Master-kontrolleri on alun perin suunniteltu web-pohjaisiin sovelluksiin. Sisäänrakennetun web-palvelimen ansiosta niitä voidaan konfiguroida, ohjata ja monitoroida normaalilla web-selaimella. Laitteen web-rajapinta on selkeä, intuitiivinen eikä sen käyttö vaadi erityisiä ohjelmointitaitoja. Eikä tarvita mitään lisäohjelmistoja!

X-400 ja X-600 toimii myös tarvittaessa master-kontrollerina muille stand-alone CBW-tuotteille, jolloin niiden ohjaus tapahtuu keskitetysti verkon yli.