Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Verkkokauppa

Etusivu Tuotteet HW group PWR25 monitorointiyksikkö, LAN, 25x M-Bus kulutusmittari (vesi, sähkö, kaasu tai lämpö)

HW group PWR25 monitorointiyksikkö, LAN, 25x M-Bus kulutusmittari (vesi, sähkö, kaasu tai lämpö)

400,00  sis alv 0%

Kulutusmittareiden lukeminen ja monitorointi. LAN gateway M-Bus (EN-13757) mittareille (vesi, sähkö, kaasu tai lämpö).

Tulot – M-Bus: 25 kpl ja digitaalinen: 8 kpl (110/230V)

Ilmainen SensDesk web-portaali. Lue blogi-kirjoitus: SensDesk

Lataa tuote-esite: HWg-PWR tuote-esite

Linkki valmistajan tuotesivuille: PWR

Tuotetunnus (SKU): 600519 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

HW group monitorointi- ja ohjausratkaisut mahdollistavat tehokkaan tavan valvoa ympäristöolosuhteita, seurata energian kulutusta ja ohjata tuotantoprosesseja. Lataa tuoteluettelo (PDF): HW group tuoteluettelo 2019

Laitteet tukevat laajaa valikoimaa eri protokollia, jotka mahdollistavat niiden liittämisen myös asiakkaan omaan SCADA-järjestelmään. Lisäksi HW groupilla on laaja valikoima laitteisiin kytkettäviä antureita, ilmaisimia ja lisälaitteita.

Tällä hetkellä laitteet tukevat LAN/WLAN/GPRS tiedonsiirtoa, mutta vuoden 2019 aikana on saatavilla myös LTE ja NB-IoT ominaisuuksilla varustettuja laitteita.

HW group laitteiden sekä antureiden mittausarvojen ja tilatietojen seuraamista sekä analysointia varten on asiakkailla käytössä täysin veloitukseton SensDesk.com web-portaali ja sen toimintaperiaate on sama kuin pilvipohjaisissa (SaaS) ratkaisuissa. Portaalin käyttöönotto on helppoa, eikä sen käyttöönotto vaadi NAT tai palomuurin konfigurointia. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä pelkällä klikkauksella kytkee halutut laitteet ja niihin kuuluvat anturit portaaliin. Heti jälkeen käyttäjä näkee selkeästi anturien mittausarvot ja tilatiedot omalla tietokoneella tai älypuhelimella.

Portaalilla käyttäjä voi monitoroida mm. lämpötilaa, kosteutta, vesivuotoja, digitaalisia tuloja, jännitettä, virtaa ja energian kulutusta. Sitä voi myös käyttää prosessiautomaatiossa ohjaamalla etäältä relelähtöjä.

SensDesk on helposti käyttöönotettava: kytke HW groupin laite Ethernetiin, kirjaudu sisään ja aloita monitorointi! SensDesk soveltuu niin loppukäyttäjille kuin myös isoihin projektiasennuksiin, sillä se tukee satoja laitteita ja tiedonsiirtomuotona voivat olla LAN, WLAN, GPRS, LTE ja NB-IoT. Haluttaessa se voidaan asentaa myös käyttäjän omalle serverille.