Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Verkko-TAP laitteet

Verkko-TAP laitteet datakeskuksille

Löydät kaikki Profitap verkko-TAP tuotteet oheisesta katalogista: Profitap Product Portfolio 2019

Kupari TAP

Profitap Ethernet TAPit kahdentavat saumattomasti full-duplex 10M/100M/1G/10G liikenteen wire speed -nopeudella. Ne mahdollistavat liikenteen monitoroinnin samoin kuin in-line pystyen näkemään kaikki 7 OSI kerrosta ml. kaiken kokoiset ja tyyppiset paketit, kuten myös low-level -virheet.

Kuitu TAP

Virheettömään in-line -monitorointiin suunnitellut 1G, 10G, 40G ja 100G Profitap kuitu TAPit monitoroivat kaikkia 7 OSI kerrosta ja näkevät kaiken kokoiset ja tyyppiset paketit, kuten myös low-level -virheet. Ne ovat täysin läpinäkyviä, niillä ei ole IP-osoitetta ja turvallisuus syistä ne eristävät monitorointilaitteen verkosta.

Regeneration TAP

Kun halutaan monitoroida yksittäistä kriittistä verkkosegmenttiä käyttäen useita työvälineitä, on regeneration TAP oikea ratkaisu. Toisin kuin aggregation TAP, ne kopioivat liikenteen yhdestä verkkosegmentistä useaan monitorointilaitteeseen yhtäaikaa.

Aggregation TAP

Aggregation TAP yhdistää monta verkkoporttia yhteen monitorointi porttiin yhdistämällä kaksi sisääntulevaa liikennevirtaa yhteen ulosmenevään liikennevirtaan.

Network Packet Broker

NPB päätehtävänä on suodattaa tiettyä verkkoliikennettä tietylle monitorointilaitteelle, jotta voidaan optimoida tietoturva ja liikennevirta.

Bypass TAP

Bypass TAP mahdollistaa aktiivisen ja vikasietoisen liikenteen kierrättäminen sivussa olevan esim. tietoturvalaitteen läpi.

Lähetä sähköposti: info@timeless.fi

Soita: +358 44 9988 238