Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Profitap – Verkkoanalysaattorit, verkko-TAP

Etusivu Tietoliikenne, teollinen Internet Profitap – Verkkoanalysaattorit, verkko-TAP

Hollantilaisen Profitap tuotevalikoimaan kuuluvat verkko-TAP (Test Access Point) laitteet, kuten kupari-TAP ja kuitu-TAP laitteet sekä verkkoanalysaattorit. Lataa yleisesite: Profitap Product Portfolio 2019

Verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut datakeskuksille. ProfiShark All-in-One verkkoanalysaattori huolto- ja asennustöihin USB 3.0 liitännällä.

IOTA 1G ja 10G verkkojen analysointiin

IOTA on All-in-One ratkaisu, jolla pystytään sekä kaappaamaan että tallettamaan verkkoliikennettä laitteen muistiin ja suorittamaan liikenteen analysointi ja visualisointi.

ProfiShark All-in-One TAP

ProfiShark on kannettava All-in-One TAP verkkoanalysaattori 10/100/1000/10G verkoille, joka voidaan liittää kannettavan tietokoneen USB 3.0 porttiin verkon monitorointia ja analysointia varten.

ProfiSight analysointiohjelmisto

Flow-pohjainen ProfiSight verkkoliikenteen analysointiin. Integroitu ProfiShark verkkoanalysaattorin kanssa. Vianhaku ja suorituskyky analyysi.

Verkko-TAP ratkaisut

Verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut datakeskuksille sisältäen laajan valikoiman sekä kuitu-TAP että kupari-TAP laitteita. Verkko-TAP laitteiden avulla voidaan kopioida verkkoliikenne mittaus- ja analysointilaitteille ilman verkon aktiivilaitteiden osallistumista.

Profitap uutiset