Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

MetaGeek – WiFi testaus

Etusivu Tietoliikenne, teollinen Internet MetaGeek – WiFi testaus

MetaGeek (USA) on vuodesta 2005 kehittänyt työvälineitä WiFi-verkkojen asennukseen ja ylläpitoon. Tällä hetkellä yli 100000 asiakasta ympäri maailman käyttää MetaGeekin tuotteita WiFi-verkkojen asennuksessa, testauksessa, optimoinnissa ja ylläpidossa.

Työvälineet WiFi-verkkojen testaukseen, analysointiin ja ylläpitoon. inSSIDer, Eye P.A., Chanalyzer + Wi-Spy, MetaGeek Complete ja inSSIDer Technician.

inSSIDer

Jokaisessa WiFi-verkossa on ongelmia. Ja diagnosointi sekä ongelmien korjaaminen voi olla hankalaa, koska käyttäjä ei aina näe niitä. inSSIDer Plus tarjoaa työvälineet WiFi-verkkojen visualisointiin ja ongelmakohteiden havaitsemiseen.

Eye P.A.

Eye P.A. on nopea 802.11ac paketinkaappaus ja analysointi ratkaisu, jolla nähdään WiFi-liikennöinti visuaalisesti nopeaa analysointia ja diagnosointia varten.

Chanalyzer + Wi-Spy

Chanalyzer Essential sisältää Wi-Spy DBx tehokkaan kahden taajuusalueen spektrianalysaattorin, joka mittaa WiFi ja ei-WiFi aktiviteettejä sekä 2.4GHz että 5GHz taajuusalueilla.

MetaGeek Complete

WiFi-verkkojen yleisimpiä ongelmia ovat katvealueet, häiriöt, ruuhkat ja verkon saturaatio. MetaGeek Complete sisältää seuraavat komponentit: Chanalyzer ja Report Builder, Eye P.A., Wi-Spy DBx ja Device Finder.  Käyttämällä näitä yhdessä saadaan kokonaisvaltainen kuva WiFi-verkosta, jolloin voidaan nopeasti korjata mahdolliset esiin tulevat ongelmat.

inSSIDer Technician

Laadukkaan Wi-Fi-verkon toteuttaminen voi olla hankalampaa kuin luullaankaan. inSSIDer Technician avulla voidaan nopeuttaa asennusta ja varmistaa, että toteutettu WiFi-verkko toimii optimaalisesti.

MetaGeek uutiset