Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Allegro 3500/5500 Series

Allegro Network Multimeter

Allegro Network Multimeterit ovat diagnostiikka-työvälineitä verkon analysointiin. Niitä käyttävät verkko-administraattorit tarkkaillessaan verkkoliikennettä – niin reaaliajassa kuin myös historiatietoja. Laitteet ovat tehokkaita ja niitä on helppo operoida. Kattava verkkoanalyysi voidaan tehdä nopeasti: ongelmat verkossa voidaan löytää muutamalla klikkauksella, samoin tunnistaa suorituskyvyn pullonkaulat ja havaita pakettien häviämiset. Laitteita voidaan käyttää niin kuormituspiikkien analysoinnissa kuin myös verkon jatkuvana monitorointivälineenä verkon palveluiden laadun (QoS) varmistuksessa.

Laitteiden asentaminen on helppoa – Just Plug and Play! Ne voidaan integroida verkon osaksi mihin kohtaan tahansa, myös asiakkaan tiloihin, jolloin niiden hallinta voidaan tehdä etäänä. Tehokkaan debuggerin ansiosta ne tarjoavat kustannustehokkaan ja kattavan verkon analysoinnin.

Oletko tottunut käyttämään WireSharkia? Käyttämällä web-käyttöliittymää, voidaan halutut paketit pcap:ia varten purkaa reaaliajassa tai taannehtivasti. Allegro Network Multimeter on erittäin hyvä lisä WireSharkiin yksinkertaistamalla WireShark analyysia, koska Allegro mahdollistaa analysoinnin vain tietystä halutusta osasta kokonaisliikennettä.

Haluatko tutustua käyttöliittymään demo-ympäristössä? Ole hyvä ja ota yhteys meihin!

Allegro Packets verkkoanalysaattori | Timeless Technology

Allegro 3500/5500 Series

Allegro 3500/5500 -sarjan Network Multimeterit ovat optimoitu 1Gbps – 100Gbps verkkojen analysointiin, monitorointiin, verifiointiin ja vianetsintään. Ne on suunniteltu nopeaan ja erittäin suureen tallennukseen ja analyysiin, mahdollistaen taannehtivan verifioinnin max. 800.000 IP-osoitteelle ja max. 256 miljoonalle yhteydelle.

3500/5500 -sarjan tuotteet soveltuvat isoille datakeskuksille, runkoverkoille ja ISP-infrastruktuuriin. Ne on varustettu ”back-in-time”-toiminnolla ja ne mahdollistavat tarkan valinnan tallennetusta datasta. Nämä datat voidaan purkaa pcap muotoon yhdellä hiiren klikkauksella. Lisäksi valittu data voidaan lähettää takaisin verkkoon, jolloin voidaan uudelleen luoda erityisiä tapahtumaketjuja tai tietoturva uhkia.

Tämän sarjan tuotteilla on lukuisia laajennuksia lisäyhteyksille ja lisämuisteille. Tupla-QSFP28 optio mahdollistaa reaaliaikaisen 60Gbps verkkoliikenteen analysoinnin 100Gbps verkkoympäristöissä. Vaihtoehtoisesti porttien määrää voidaan kasvattaa 20 asti; valittavana 1, 2.5, 5, 10, 25 tai 40 GB Ethernet Cu / SFP+ / QSFP portit. Historiadatan prosessointia varten laitteiden perusversiossa on muistia 96GB tai 192GB, jota voidaan laajentaa aina 1536GB asti.

Rengaspuskuri-muisti tietyn linkin tai valitun liikenteen tallentamiseen mahdollistaa taannehtivan liikenteen analysoinnin. Muistia voidaan laajentaa aina 360TB asti.

Allegro 3500/3500 Series

Network Multimeter

Allegro Packets Dashboard

Käyttöliittymä verkon analysointiin