Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Allegro 200

Allegro Network Multimeter

Allegro Network Multimeterit ovat diagnostiikka-työvälineitä verkon analysointiin. Niitä käyttävät verkko-administraattorit tarkkaillessaan verkkoliikennettä – niin reaaliajassa kuin myös historiatietoja. Laitteet ovat tehokkaita ja niitä on helppo operoida. Kattava verkkoanalyysi voidaan tehdä nopeasti: ongelmat verkossa voidaan löytää muutamalla klikkauksella, samoin tunnistaa suorituskyvyn pullonkaulat ja havaita pakettien häviämiset. Laitteita voidaan käyttää niin kuormituspiikkien analysoinnissa kuin myös verkon jatkuvana monitorointivälineenä verkon palveluiden laadun (QoS) varmistuksessa.

Laitteiden asentaminen on helppoa – Just Plug and Play! Ne voidaan integroida verkon osaksi mihin kohtaan tahansa, myös asiakkaan tiloihin, jolloin niiden hallinta voidaan tehdä etäänä. Tehokkaan debuggerin ansiosta ne tarjoavat kustannustehokkaan ja kattavan verkon analysoinnin.

Oletko tottunut käyttämään WireSharkia? Käyttämällä web-käyttöliittymää, voidaan halutut paketit pcap:ia varten purkaa reaaliajassa tai taannehtivasti. Allegro Network Multimeter on erittäin hyvä lisä WireSharkiin yksinkertaistamalla WireShark analyysia, koska Allegro mahdollistaa analysoinnin vain tietystä halutusta osasta kokonaisliikennettä.

Haluatko tutustua käyttöliittymään demo-ympäristössä? Ole hyvä ja ota yhteys meihin!

Meillä on myös yksi Allegro 200 verkkoanalysaattori, jonka voimme toimittaa 1-2 viikon evaluointia varten asiakkaillemme.

Allegro Packets verkkoanalysaattori | Timeless Technology

Allegro 200

Allegro 200 on perustason verkkoanalysaattori, joka on kooltaan pieni (25 x 150 x 81mm) ja painaa vain 260g. Se on suunniteltu käytettäväksi pienissä konttoreissa, pystyen analysoimaan max. 50 PC tai verkkoserverin dataliikennettä ja max. 1Gbps nopeuksia.

Allegro 200:ssa on 2x 1Gbps porttia, jotka voivat analysoida yhtä linkkiä in-line tai kytkettynä TAP:iin, tai kahta peilattua porttia. Linkki: Network Measurement Installation

Allgro 200 on paikallista muistia 2GB. Lisäksi on saatavilla laitteen USB 3.0 -porttiin kytkettäviä ulkopuolisia tallennusyksiköitä: 250GB SSD (max. 2Gbps) ja 3TB HDD (max. 800Mbps). Ulkoiset muistit toimivat rengaspuskuri-periaatteella, joihin tallennetaan kaapatut paketit (pcap).

Laitteen hallintaa varten on käytössä joko USB Ethernet -adapteri tai USB WLAN -adapteri.

Allegro 200

Network Multimeter

Allegro Packets Dashboard

Käyttöliittymä verkon analysointiin