Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Tietoliikenne, teollinen Internet

Etusivu Tietoliikenne, teollinen Internet

Verkkoanalysaattorit

Allegro Network Multimeter verkkoanalysaattorit 1G, 10G, 40G ja 100G verkkojen analysointiin, monitorointiin, verifiointiin ja vianetsintään.

LTE teollisuusreitittimet

LTE teollisuusreitittimet runsailla ominaisuuksilla, jotka soveltuvat erityisesti IIoT-sovelluksiin. Saatavilla sekä SDK-ready että Node-RED versioina.

Ethernet I/O ja DAQ

Ethernet I/O ja DAQ tuotteet webin kautta tapahtuvaan ohjaukseen ja monitorointiin. Sisäiset web-palvelimet. Myös CBW Mobile sovellus.

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

LAN, WLAN ja 2G/LTE -pohjainen mittaus sekä monitorointi eri antureilta ja ilmaisimilta. DI ja DO -liitäntöjen etämonitorointi ja -ohjaus. Web-portaali ja älypuhelin appsit.

Konsolipalvelimet, IT-infran hallinta

Tietoturvallisia etäyhteys-ratkaisuja ja sovelluksia datakeskusten sekä hajautettujen järjestelmien Out-of-Band ja IT infrastruktuurin hallintaan.

Tietoliikenne ja teollinen IoT

Ethernet kytkimet, mediamuuntimet, Ethernet Extenderit, konsolipalvelimet, päätepalvelimet,  sarjaporttipalvelimet ja teholähteet.

Verkon monitorointiratkaisut

Verkko-TAP (Test Access Point) monitorointiratkaisut datakeskuksille. IOTA ja ProfiShark All-in-One verkkoanalysaattorit liikenteen monitorointiin.

Teollisuustietoliikenne

Sarjaporttipalvelimet (M2M), ARM sulautetut teollisuustietokoneet, VPN reitittimet, USB-to-RS adapterit, CAN bus muuntimet ja Modbus Gateway.