Skip to content

ATOP - Teollisuusverkot ja teollinen IoT

Teollinen tiedonsiirto, tietoliikenne ja IoT

Vuonna 1989 perustettu taiwanilainen ATOP Technologies on johtava teollisten verkko- ja tietotekniikkaratkaisujen suunnittelija ja valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat mm. Ethernet-kytkimet, reitittimet, edge-tietokoneet, langattomat tukiasemat, sarjaliikennepalvelimet, kenttäväylä yhdyskäytävät ja mediamuuntimet.

ATOP:n ratkaisut pitävät verkon turvassa, estävät tunkeutumisen ja hyökkäykset, suojaavat arkaluontoisia tietoja ja visualisoivat verkon suojaustilan seuraavilla tavoilla:

  • Tilin ja salasanan hallinta
  • Käyttäjän todennus ja hallinta
  • Tietojen eheys ja luottamuksellisuus
  • Laiteohjelmiston ja -kokoonpanon suojaus
Teollinen tiedonsiirto, tietoliikenne ja IoT

Valmistajana ATOP noudattaa IEC62443-4 kuvattuja standardeja, joissa esitetään parhaat käytännöt sekä tuotekehitykselle (IEC62443-4-1) että itse komponentille (IEC62443-4-2). ATOP:lla on käynnissä yritystason IEC62443-4-1 Cybersecurity sertifiointi, jonka pitäisi olla valmista vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lataa esite (pdf): How connectivity creates the smart factory?

Lue uutisartikkeli: Tunnel and road surveillance E39 Project, Bergen-Os, Norway

Tuotteet

ATOP-uutisia

Tietoa valmistajasta

ATOP - Teollisuusverkot ja teollinen IoT

Vuonna 1989 perustettu taiwanilainen ATOP Technologies on johtava teollisten verkko- ja tietotekniikkaratkaisujen suunnittelija ja valmistaja, jonka valikoimaan kuuluvat mm. Ethernet-kytkimet, reitittimet, edge-tietokoneet, langattomat tukiasemat, sarjaliikennepalvelimet, kenttäväylä yhdyskäytävät ja mediamuuntimet. ATOP valmistaa myös asiakaskohtaisia tuotteita ja se on kehittänyt maineensa  kyvystään innovoida ratkaisuja eri toimialoille kuten teollinen IoT, voimalaitos, rautatie, älykaupunki, öljy ja kaasu sekä merenkulku.

Linkki valmistajan sivuille: ATOP Technologies
Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?