Skip to content

Network Packet Broker (NPB)

Etusivu » Profitap » Network Packet Broker

Suodattaa ja ohjaa halutun dataliikenteen tietylle valvonta- ja analysointityökalulle

Verkon tietoturvaloukkaukset ja kriittisten sovellusten suorituskykyongelmat antavat yrityksille paljon syitä seurata verkkojaan. Täydellisen yleiskuvan saamiseksi arkkitehtuurissa on monia kohtia, joissa liikennettä on seurattava; asiakkaalla, verkkoinfrastruktuurissa, verkon reunalla, datakeskuksessa ja pilvessä.

Monissa tapauksissa tämä tarkoittaa kuitenkin paljon enemmän TAP (test access pont) yhteyksiä kuin valvontatyökalut pystyvät käsittelemään. Täällä Network Packet Broker (NPB) -laitteet tarjoavat ylimääräisen kerroksen monitorointialustalle, mikä auttaa yhdistämään ja jakamaan oikean liikenteen oikeisiin työkaluihin tehokkaasti.

NPB:t sijoitetaan valvonta- ja suojaustyökalujen sekä verkkko TAP tai peili/SPAN-porttien väliin. Ne järjestävät useista verkkolinkeistä tulevan liikenteen ja voivat suorittaa edistyneen, älykkään liikenteen hallinnan varmistaakseen, että valvontatyökalut vastaanottavat asianmukaisen pakettidatan. NPB:n käyttöönotto lisää älykkään kerroksen seuranta-arkkitehtuurin optimoimiseksi sekä seuranta- ja suojaustyökalujen suorituskyvyn parantamiseksi.

Suodattaa ja ohjaa halutun dataliikenteen tietylle valvonta- ja analysointityökalulle

Haluatko tutustua syvällisemmin näiden tuotteiden käyttöön? Käy tutustumassa Profitap Knowledge Base: Network Packet Brokers

Jaa sähköpostilla
Jaa Linkkarissa
Twiittaa
Jaa Facessa

Linkki valmistajan tuotesivuille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?