Skip to content

Kytkettävä mittarillinen AC ja DC virranjakeluyksikkö

Etusivu » GUDE Systems » Kytkettävä mittarillinen AC DC PDU

AC/DC PDU laitteet kulutusmittauksella ja antureilla

Aktiivisten PDU-laitteiden sisällä voidaan tehdä ero kytkettyjen ja mittarillisten laitteiden välillä. Näitä virranjakeluyksiköitä kutsutaan usein myös älykkäiksi PDU-laitteiksi.

KYTKETTÄVÄ PDU

Tämäntyyppisellä PDU:lla on kytkentäominaisuudet, joiden avulla liitetyt laitteet voidaan kytkeä päälle ja pois päältä. Integroitu vahtikoira-toiminto mahdollistaa myös automaattiset ja tapauskohtaiset kytkentäjaksot.

MITTARILLINEN PDU

Tämäntyyppisellä PDU-laitteella on mittausominaisuudet, jotka mittaavat siihen liitettyjen laitteiden kulutusta. Tähän voi sisältyä sähköisten suureiden kuten jännitteen, virran, vaihekulman, tehokertoimen, taajuuden ja tehollisen, näennäisen sekä loistehon mittaaminen. Lisäksi mitattujen suureiden kynnysarvojen määrittely on mahdollista, mikä sallii sähköpostihälytykset, jos ne ylitetään.

AC/DC PDU laitteet kulutusmittauksella ja antureilla

Aktiiviset kytketyt ja mitatut PDU-laitteet ovat yleensä IP-pohjaisia virranjakeluyksiköitä, jotka tarjoavat vaihtovirtaa (AC). GUDE-portfoliossa suurin osa virranjakeluyksiköistä kuuluu tähän luokkaan.

Lisäksi virranjakeluyksiköt voivat tarjota myös tasavirtaa (DC). Tämä on erityisen tärkeää IT- ja AV-sektoreiden laitteille, sillä monet näistä päätelaitteista edellyttävät matalaa jännitettä 5V, 12V tai 24V, joka voidaan syöttää suoraan DC PDU-laitteella. Näin päätelaitteiden yksittäisistä virtalähteistä voidaan siten luopua.

Lue lisää tuoteuutisesta sivuillamme: AV- ja IT-laitteiden ohjaus ja suojaus kytkettävällä GUDE Systems AC/DC PDU virranjakeluyksiköllä

Expert Power Control AC/DC PDU virranjakeluyksiköt:

Lähdöt: 4x AC (IEC C13) ja 17x DC (pistoliitin, USB A)
Tulot: 1 x IEC C20 (16A)
Virran mittaus: yksikkökohtainen
Jäännösvirran näyttö: tyyppi A
Tietoturva: IPv6, SSL, SNMPv3
Olosuhdevalvonta: 2x anturi

Lämpötila anturit
Lämpötila ja kosteus anturit
Paineanturit
Palovaroittimet (optiset ja lämpö)
Vuotovahti anturit
Ovianturit

Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?