Skip to content

GUDE Systems - PDU virranjakeluyksiköt

Kytkettävät ja mittarilliset AC sekä DC virranjakeluyksiköt

PDU (virranjakeluyksikkö) on periaatteessa jatkojohto, joka asennetaan ennen kaikkea 19 tuuman palvelinkaappeihin joko vaaka- tai pystysuunnassa. Nämä kaapit ovat usein palvelinkokoja, joita käytetään palvelinkeskuksissa ja palvelintiloissa. PDU jakaa virran eri laitteille kuten palvelimille ja kytkimille. Erilaiset laiteliitännät ovat mahdollisia, joista yleisimmät ovat IEC C13, IEC C19 ja turvapistorasiat.

Kytkettävät ja mittarilliset AC sekä DC virranjakeluyksiköt

PDU (virranjakeluyksikkö) on periaatteessa jatkojohto, joka asennetaan ennen kaikkea 19 tuuman palvelinkaappeihin joko vaaka- tai pystysuunnassa. Nämä kaapit ovat usein palvelinkokoja, joita käytetään palvelinkeskuksissa ja palvelintiloissa. PDU jakaa virran eri laitteille, kuten palvelimille ja kytkimille. Erilaiset laiteliitännät ovat mahdollisia, joista yleisimmät ovat IEC C13, IEC C19 ja turvapistorasiat.

PDU-laitteita on periaatteessa kahta tyyppiä:

✔ Passiivinen PDU: Se on yksinkertainen jatkojohto, joka vain jakaa virtaa.

✔ Aktiivinen PDU: Tehonjaon lisäksi aktiivisella PDU:lla on lisätoimintoja. Sitä voidaan valvoa ja ohjata dataliitännän kautta. Siten aktiivinen PDU kommunikoi LAN-liitännänsä käyttäen TCP/IP:tä sekä protokollia kuten SNMP, Modbus ja HTTP/HTTPS. Tällä tavalla PDU mahdollistaa etäohjauksen ja integroinnin valvontaohjelmistoihin.

Lisäksi PDU-laitteeseen voidaan liittää erilaisia antureita mittaamaan esimerkiksi laitetilan lämpötilaa ja kosteutta. Määrittämällä antureille kynnysarvot ja jos joku tallennetuista kynnysarvoista ylitetään, aktiivinen PDU-laite lähettää hälytyksen välittömästi sähköpostitse halutuille henkilöille.

Aktiivisten PDU:iden sisällä voidaan lisäksi tehdä ero kytkettävien ja mittarillisten virranjakeluyksiköiden välillä. Näitä PDU-laitteita kutsutaan usein myös älykkäiksi virtalähteiksi.

Tuotteet

GUDE-uutisia

Tietoa valmistajasta

Kytkettävät ja mittarilliset AC sekä DC virranjakeluyksiköt

Gude Systems GmbH on innovatiivisten ICT-laitteiden valmistaja yli 30 vuoden ajan. Yhtiön tuotteiden tavoitteena on optimoida ja kehittää ICT-, AV- ja teollisuusinfrastruktuuria, jota tavallisesti esiintyy verkko-, palvelin- tai mediaräkeissä. Tuotteiden käyttökohteet vaihtelevat yritysverkoista ja mediatekniikoista datakeskuksiin ja teollisuusympäristöihin.

GUDE-tuotteet on kehitetty ja valmistettu Saksassa vastaamaan asiakkaiden korkeisiin laatuvaatimuksiin. GUDE:n ilmainen tekninen tuki ja joustava asiakaspalvelu ovat olennainen osa heidän liiketoimintakonseptiaan.

Linkki valmistajan sivuille: Gude Systems
Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?