Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Olosuhdemittaus palvelu

Etusivu Olosuhdemittaus palvelu

Olosuhdemittaus palvelu

Timeless Technology olosuhdemittaus mahdollistaa rakennusten lämpötilan, kosteuden, ilmanlaadun (CO²-pitoisuus) ja ilmanpaine-erojen mittaamisen täyden palvelun ratkaisuna.

Palvelu soveltuu erityisesti lyhytaikaiseen (esim. 3 – 6 kk) olosuhteiden monitorointiin, mutta myös vaihdoehdoksi mittausjärjestelmän ostolle, jolloin asiakkaalle toimitetaan juuri sopiva kokonaisuus täydellä ylläpidolla.

Palvelun käyttöönotto on tehty asiakkaalle erittäin helpoksi. Käyttökohteen mukaan valittu järjestelmä valmistellaan meillä ja toimitetaan asiakkaalle, joka voi sijoittaa anturit haluamiinsa mittauspisteisiin. Asennuksen jälkeen mittaukset ovat välittömästi näkyvissä pilvipalvelussa. Tarvittaessa voimme toteuttaa myös käyttöönottoasennuksen.

Rakennusten lämpötilan, kosteuden, ilmanlaadun (CO²-pitoisuus) ja ilmanpaine-erojen mittaamisen täyden palvelun ratkaisuna

Mittauslaitteisto

Valikoimaamme kuuluvat langattomat ja langalliset anturit, joista valitaan mittauskohteeseen juuri sopiva ratkaisu. Laajasta valikoimastamme johtuen, pystymme toimittamaan aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisen mittausratkaisun.

Tukiasemat, jotka keräävät mittaustulokset antureilta ja lähettävät ne edelleen pilvipalveluun, voidaan toteuttaa myös itsenäisenä ratkaisuna (3G/4G reitittimen kanssa), jolloin ne eivät käytä asiakkaan omaa LAN tai WLAN verkkoa.

Meiltä löytyy valikoimasta myös itsenäiset paikallisella näytöllä varustetut Sigfox-verkkoa käyttävät anturit.

Pilvipalvelu

Mittaustulokset eri mittauspisteistä kerätään automaattisesti pilvipalveluun ja asiakas voi seurata reaaliajassa mittauksia tai tutkia tehtyjä jo mittaustuloksia halutulla aikavälillä joko web-käyttöliittymän tai Android/iOS sovelluksen kautta.

Mikäli mittauspisteille on lisäksi määritelty esimerkiksi lämpötilan ja/tai kosteuden ala/ylärajat, lähettää pilvipalvelu automaattisesti joko sähköpostiviestin, PUSH/SMS mobiiliviestin tai soittaa halutuille henkilöille, mikäli tehty mittaus on asetettujen rajojen ulkopuolella.

Tehdyistä mittaustuloksista voidaan tulostaa raportit halutulta aikaväliltä tai tallettaa mittaustulokset CSV-tiedostoon Excel-käyttöä varten.

Kerromme mielellämme lisätietoja, joten ota yhteyttä!