Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Kuljetusolosuhteiden valvonta

Tracker kuljetusolosuhteiden valvontaan

Paketin tai kontin kuljetusolosuhteiden sekä kuljetusreitin seuranta ja valvonta

Newsteo Tracker mittaa ja tallentaa rahti-informaatiota kuten lämpötilaa, kosteutta, kastepistettä, valolle altistumista (paketin tai kontin avaus), iskuja (kiihtyvyys, kesto ja voima) sekä vapaan pudotuksen korkeutta. Lisäksi on saatavilla GPS:llä varustettu malli, joka tallentaa lämpötilan ja iskut paikkatietokoordinaateilla sekä mittaa hetkellistä nopeutta ja sen poikkeamia. Tehdyt mittaustulokset puretaan tietokoneelle langattomalla yhteydellä analysointia ja raportointia varten. Mittaustulokset voidaan myös siirtää tietokoneelle avaamatta pakettia tai konttia, johon Tracker on asetettu.

Mahdollisessa kuljetusvauriossa asiointi vakuutusyhtiön kanssa on myös helppoa; tulostetaan raportti suoraan tietokoneelta vakuutusyhtiölle, jossa käy selkeästi ilmi mitä tapahtunut kuljetuksessa olleelle tuotteelle ja milloin.

Toimintaperiaate

Newsteo Tracker kuljetusolosuhteiden valvonta toimintaperiaate | Timeless Technology

Trackerissa on mikroprosessori ja flash-muisti aikaleimallisten fyysisten mittausten prosessointiin ja tallentamiseen 9 – 24 kuukauden ajalta. Laitteen konfiguroinnin ja aktivoinnin jälkeen voidaan se kiinnittää konttiin, rahtitilaan tai laittaa sisälle laatikkoon ennen kuin lähetys lähetetään matkaan. Mittaustulosten tietokoneelle siirtämisen jälkeen, voidaan Tracker de-aktivoida odottamaan seuraavaa lähetystä, jolloin pidennetään paristojen käyttöaikaa.

Tietokoneen USB-porttiin kytkettävä lähetin/vastaanotin adapteri (RF-to-USB avain) toimii langattomana linkkinä Trackerin ja käytettävän tietokoneen välillä. Tämä avain mahdollistaa kerätyn mittaustiedon vastaanoton ja analysoinnin sekä Trackerin konfiguroinnin vapaalla ja veloituksettomalla RF-ISM radiotaajuudella tietokoneeseen asennetulla RF-Monitor ohjelmistolla.

Laitteen suunnittelussa on huomioitu erityisesti helppokäyttöisyyteen:
• Helposti käyttöönotettava ja asennettava
• Pienikokoinen ja kestävä
• Pitkä käyttöikä yksillä paristoilla
• Käyttää tavallisia paristoja, jotka käyttäjä voi itse vaihtaa
• Ei johtoja eikä liittimiä
• Käyttää tiedonsiirrossa tietokoneelle veloituksetonta RF-ISM taajuutta
• Korkea tallennuskapasiteetti
• Fyysinen näyttö myös led-ilmaisimilla mikäli hälytysrajat on ylitetty

TRE35 : iskut max. 16g, lämpötila ja vapaa pudotus
TRE37 : iskut max. 16g, lämpötila, kosteus ja vapaa pudotus
TRE38 : iskut max. 16g, lämpötila, kosteus, valo ja vapaa pudotus
TRP55 : iskut max. 16g, lämpötila ja GPS sijaintitieto

Lähetä sähköposti: info@timeless.fi

Soita: +358 44 9988 238