Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

GNSS tarkkuuspaikantimet

ARROW GNSS tarkkuuspaikantimet

Kanadalaisen Eos Positioning Systems:in ARROW GNSS tarkkuuspaikantimet on suunniteltu toimimaan Android, iOS ja Windows älypuhelimissa sekä tableteissa Bluetooth-yhteyden kautta. Riippuen mallista, ARROW-laitteet tukevat paikannuksessa seuraavia paikanninsatelliitteja: GPS, GLONASS, Galileo, Beidou ja QZSS käyttäen L1, L1/L2 tai L1/L2/L5 taajuuksia.

Kaikissa laitteissa on SBAS (EGNOS) tuki ja sen avulla reaaliaikainen paikannustarkkuus on 60cm. Käytettäessä RTK:ta, laitteiden paikannustarkkuus on 1 – 3cm. Arrow 200 on myös L-Band tuki Atlas H100/H30/H10 palveluille. ARROW Gold GNSS puolestaan tarjoaa maailmanlaajuisen satelliittipohjaisen sijainnin korjauspalvelun alueille, joissa ei ole RTK-verkkoa saatavilla (käyttää hyväksi neljää satelliitti konstellaatiota).

ARROW-laitteet ovat IP67-luokiteltuja ja niiden käyttölämpötila on -40°C … +85°C. Laitteen käyttöaika täydellä akkulatauksella on mallista riippuen 8.5 – 16 tuntia. Laitteen akku voidaan vaihtaa kentällä ja se voidaan myös ladata erikseen. Arrow-laitteet ovat erittäin pienikokoisia: laitteen mitat ovat 12.5 x 8.4 x 4.2cm ja paino 372 grammaa.

Eos Positioning Systems tekee lisäksi strategista yhteistyötä eri GIS-ohjelmistovalmistajien kanssa. Eos on myös integroinut sovelluksiinsa tarvittavat protokollat, jotta ne hyödyntäisivät kunkin valmistajan kaikki GIS-ohjelmiston ominaisuudet sekä täyden GNSS metadatan.

ARROW-laitteet tukevat myös NTRIP-protokollaa, joka mahdollistaa RTK tai DGNSS pohjaisten sijainnin korjausdatan saamisen internet-yhteyden kautta. Esimerkiksi Maanmittauslaitoksen Paikannuspalvelu tarjoaa käyttäjille ilmaiseksi DGNSS-korjausdataa koodipaikannukseen.

ARROW-mallien ominaisuuksien vertailutaulukko (pdf): Eos ARROW GNSS mallivertailu

Lue artikkeli: Kotimainen metsäyhtiö valitsi Eos Arrow 100 GNSS tarkkuuspaikantimet metsäasiantuntijoidensa käyttöön.

ARROW GNSS laitteet
ARROW tarvikkeet
ARROW sovellukset
ARROW käyttöohjeet

Lähetä sähköposti: info@timeless.fi

Soita: +358 44 9988 238