Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Sigfox IoT anturit

Sigfox IoT anturit

Comet Sigfox IoT anturit mittaavat lämpötilaa, kosteutta, kastepistettä ja paine-eroja sekä lukevat DI-tuloja. Anturit tekevät mittaukset yhden minuutin väliajoin ja mittaustulokset näytetään anturin LCD-näytöllä sekä lähetetään  Sigfox-verkon kautta Comet Cloud pilvipalveluun halutuin väliajoin (valittavissa 10min – 24 tuntia). Antureita on saatavilla integroituna tai ulkopuolisina halutuilla kaapeleiden pituuksilla.

Jokaiselle mitattavalle suureelle on mahdollista asettaa kaksi hälytysrajaa. Hälytykset näkyvät paikallisella näytöllä ja hälytystiedot lähetetään edelleen halutulle henkilölle joko sähköpostitse tai SMS-viestinä.

IoT antureissa on Li-on paristo (3.6V, AA koko), jonka käyttöikä vaihtelee 4 kuukaudesta 8 vuoteen riippuen lähetystiheydestä, kantamasta ja käyttölämpötilasta.

Radion kantama on avoimessa maastossa 50km ja kaupunkiympäristössä  3-5km. Voit tarkastaa Sigfox-verkon saatavuuden halutussa paikassa oheisen linkin kautta: Sigfox coverage details

Lataa tuote-esite (pdf): Comet Sigfox IoT anturit

W7811

Lämpötilan, kosteuden ja paine-eron mittaaminen ulkoisilla antureilla

W0811

Lämpötilan mittaaminen ulkoisella anturilla

W0810

Lämpötilan mittaaminen sisäisellä anturilla

W0850

Lämpötilan mittaaminen sisäisellä anturilla ja tilatiedot ulkoisella DI-tulolla

W7810

Lämpötilan, kosteuden ja paine-eron mittaaminen sisäisillä antureilla

W3811

Lämpötilan ja kosteuden mittaaminen ulkoisilla antureilla

W3810

Lämpötilan ja kosteuden mittaaminen sisäisillä antureilla

Comet Cloud pilvipalvelu

Pilvipalvelu IoT antureiden hallinnointiin, mittaustulosten tallentamiseen ja analysointiin. Tutustu vierailija-tunnuksilla!