Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Comet – Mittaus ja monitorointi, Sigfox/GSM/LAN

Etusivu Mittaustekniikka Comet – Mittaus ja monitorointi, Sigfox/GSM/LAN

Tsekkiläinen Comet System on kehittänyt ja valmistanut jo vuodesta 1991 tarkkoja mittauslaitteita sekä ympäristön monitorointiratkaisuja. Lataa yleisesite Comet Systemin tuotteista: Yleisesite tuotteista

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus Sigfox, GSM/GPRS tai Ethernet verkon kautta. Tarkat käsimittalaitteet USB, RS-232 tai Ethernet liitännöillä.

Sigfox IoT anturit

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus Sigfox-verkon kautta Comet-pilvipalveluun. Anturissa on myös oma paikallinen näyttö. Saatavilla integroiduilla ja ulkopuolisilla antureilla sekä digitaalisilla tuloilla.

GSM anturit

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus GSM/GPRS -verkon kautta Comet-pilvipalveluun. Anturissa on myös oma paikallinen näyttö. Saatavilla integroiduilla ja ulkopuolisilla antureilla sekä digitaalisilla tuloilla.

Web anturit

Lämpötilan, kosteuden, CO2 pitoisuuden ja ilmanpaineen mittaus Ethernet-verkon kautta. Useimmissa antureissa on myös oma paikallinen näyttö. Saatavilla integroiduilla ja ulkopuolisilla antureilla sekä digitaalisilla tuloilla/lähdöillä.

Käsimittalaitteet

Tarkat käsimittalaitteet lämpötilan, kosteuden, kastepisteen, ilmanpaineen ja CO2-pitoisuuden mittaamiseen. Liitännät USB, RS-232 tai Ethernet.

Ohjelmistot

Ohjelmistot Comet Systemin laitteiden hallintaan, monitorointiin ja analysointiin.

Comet uutiset