Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

ATI – Bluetooth dataloggerit ja ilmaisimet

Etusivu Mittaustekniikka ATI – Bluetooth dataloggerit ja ilmaisimet

American Thermal Instruments (ATI) tuotevalikoimaan kuuluvat Bluetooth lämpötila/kosteus dataloggerit ja sähköiset lämpötila ilmaisimet kylmäketjun hallintaan ja ympäristöolosuhteiden monitorointiiin. Tuotteita käytetään tyypillisesti  elintarvike- ja lääketeollisuudessa sekä logistiikassa.

ATI Bluetooth lämpötila kosteus dataloggerit ja lämpötila ilmaisimet | Timeless Technology

LOG-IC® 360 Bluetooth dataloggerit

LOG-IC 360 lämpötila tai lämpötila/kosteus Bluetooth dataloggerit ovat kehittyneimpiä ja kustannustehokkaimpia ratkaisuja monitoroimaan lämpötilasäädeltyjen kuljetusten lämpötilaa ja tarvittaessa myös lisäksi kosteutta. Bluetooth-tekniikka mahdollistaa kuljetuksen olosuhteiden seuraamisen ilman paketin tai kontin avausta suoraan älypuhelimen näytöllä. Lisäksi dataloggerissa on LCD-näyttö visuaalista mittaustulosten ja hälytysten tarkastusta varten.

Endicate™ lämpötila ilmaisimet

Kertakäyttöiset Endicate elektroniset lämpötila ilmaisimet ovat edullisimpia näytöllä varustettuja mittalaitteita kylmäketjun valvontaan. Ilmaisimessa on iso näyttö, joka näyttää selvästi mikäli kuljetuksen aikainen lämpötila on ollut säädettyjen rajojen sisällä tai niiden ulkopuolella. Endicate-tuotteiden ulkonäkö on mahdollista myös brändätä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Ilmaisimet toimitetaan asiakkaalle valmiiksi ohjelmoituna halutuilla hälytysrajoilla.

ATI uutiset