Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Aranet PRO IoT anturit

Aranet PRO tukiasemat ja IoT anturit

Ammattikäyttöön suunniteltuja Aranet PRO tukiasemia on saatavilla kolmea eri versioita riippuen käytettävien antureiden määrästä – Aranet PRO 12, Aranet PRO 50 ja Aranet PRO 100. Tiedonsiirtona antureiden ja tukiaseman välillä käytetään langatonta sekä veloituksetonta RF-ISM taajuutta (868MHz), jonka maksimi kantama näköetäisyydellä on 3km. Tukiasemassa on paikallista muistia 10 vuoden mittaustulosten tallentamiseen ja sähköhäiriöiden varalta laitteessa on paristovarmennus 30 minuutin ajalle. Tietoliikenneyhteytenä päätelaitteelle (PC, tabletti tai älypuhelin) toimivat LAN tai WLAN. Tukiaseman koko on 107x170x26 mm ja suojaluokitus IP40. Aranet PRO tukiasema tukee myös PoE LAN, jolloin ei tarvita erillistä virtalähdettä.

Anturit lähettävät mittaustulokset tukiasemalle halutuin väliajoin (1, 2, 5 tai 10 min). Antureissa on mallista riippuen vaihdettavat AA tai AAA paristot (alkaline tai lithium). Alkaline-paristojen käyttöaika on 7 vuotta ja lithium-paristojen käyttöaika on 10 vuotta.

Aranet PRO tukiasemissa on sisäinen web-palvelin ja SensorHUB ohjelmisto, jonka avulla käyttäjä voi katsoa ja analysoida antureilta saatuja mittaustuloksia reaaliajassa eri kokoisilta näytöiltä. Käyttäjä voi myös nimetä ja ryhmitellä anturit sekä asettaa halutut hälytysrajat niille. Hälytykset lähetetään eteenpäin sähköpostilla tai tekstiviestillä (SMS optiona). Mittaustulokset tietyltä väliajalta voidaan lähettää joko sähköpostilla tai tallentaa Excel-taulukkoon. Mikäli asiakas haluaa integroida Aranet PRO järjestelmän omaan valvontajärjestelmään, voidaan se toteuttaa API-rajapinnan kautta.

Tutustu videolla Aranet IoT-anturiverkon toimintatapaan:

Kasvualusta-anturi kasvihuoneisiin, IP68

Kasvualusta-anturi, IP68

Lämpötila- ja kosteusanturi kasvihuoneisiin, IP68

Kasvihuoneanturi tuote-esite

Langattoman yhteyden asennus- ja testausanturi

Lähetä sähköposti: info@timeless.fi

Soita: +358 44 9988 238