Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Aranet MINI IoT anturit

Aranet MINI tukiasemat ja IoT anturit

Kosketusnäytöllinen Aranet MINI tukiasema soveltuu kohteisiin, joissa tarvitaan max. 12 anturia. Tukiasemassa on lisäksi sisäinen ilmanpaineanturi. Kosketusnäyttö (4.3”) on resistiivinen, joten sitä voidaan käyttää myös käsineet kädessä. Tiedonsiirtona antureiden ja tukiaseman välillä käytetään langatonta sekä veloituksetonta RF-ISM taajuutta (868MHz), jonka maksimi kantama näköetäisyydellä on 3km. Tukiasemassa on paikallista muistia 10 vuoden mittaustulosten tallentamiseen ja sähköhäiriöiden varalta laitteessa on paristovarmennus 8 tunnin ajalle. Tietoliikenneyhteytenä PC:lle tukiasemassa on USB-portti. Tukiaseman koko on 79x137x27mm mm ja suojaluokitus IP40.

Anturit lähettävät mittaustulokset tukiasemalle halutuin väliajoin (1, 2, 5 tai 10 min). Antureissa on mallista riippuen vaihdettavat AA tai AAA paristot (alkaline tai lithium). Alkaline-paristojen käyttöaika on 7 vuotta ja lithium-paristojen käyttöaika on 10 vuotta.

Aranet MINI sisältää integroidun ohjelmiston, jonka avulla käyttäjä voi katsoa ja analysoida antureilta saatuja mittaustuloksia reaaliajassa. Käyttäjä voi myös nimetä anturit ja asettaa niille halutut hälytysrajat, jolloin mittaustuloksen ollessa rajojen ulkopuolella tukiaseman hälytysääni menee päälle. Mittaustulokset tietyltä väliajalta voidaan tallentaa PC:n Excel-taulukkoon käyttäen USB-kaapelia.

Tutustu videolla Aranet IoT-anturiverkon toimintatapaan:

Langattoman yhteyden asennus- ja testausanturi

Lähetä sähköposti: info@timeless.fi

Soita: +358 44 9988 238