Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Mittaustekniikka

Etusivu Mittaustekniikka

Comet System

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

Lämpötilan, kosteuden ja ilmanpaineen mittaus Sigfox, GSM/GPRS tai Ethernet verkon kautta. Tarkat käsimittalaitteet USB, RS-232 tai Ethernet liitännöillä.

HW group

Mittaus- ja monitorointiratkaisut

LAN, WLAN ja 2G -pohjainen mittaus sekä monitorointi eri antureilta ja ilmaisimilta. DI ja DO -liitäntöjen etämonitorointi ja -ohjaus. Web-portaali ja älypuhelin appsit.

EaseMind

Langattomat IoT anturit

G7 on langattomiin IoT antureihin pohjautuva mittausjärjestelmä, jota voidaan käyttää omalla sovelluksella  tai liittää asiakkaan omaan pilvipalveluun.

Newsteo

Langattomat dataloggerit

Langattomat dataloggerit eri mitta-antureilla joko paikallisena ratkaisuna tai hajautettuna pilvipohjaisena ratkaisuna. Tracker kuljetusolosuhteiden valvontaan.

Sensorist

Langattomat dataloggerit

Sensorist PRO langattomat dataloggerit lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen. Myös CO2 ja ilmanpaineen mittaus. Pilvipalvelu ja älypuhelin sovellukset.

DeltaTrak

Bluetooth dataloggerit

Lämpötilasäädeltyjen kuljetusten lämpötilan ja kosteuden monitorointi sekä reitin seuranta. Mittaustiedot langattomasti rahtitilasta kuljettajan älypuhelimeen.

Tempmate

USB ja GSM dataloggerit

USB-dataloggerit ja GSM-dataloggerit sekä elektroniset ilmaisimet kylmäketjun monitorointiin ja valvontaan. Kerta- ja jatkuvakäyttöisiä malleja.

Eos Positioning Systems

GNSS tarkkuuspaikannus

ARROW tarkkuuspaikannuslaitteet Android, iOS ja Windows kannettaville ja älypuhelimille. Satelliitti konstellaatiot GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou ja QZSS.