Skip to content

Ohjelmistot kuljetusloggereiden hallintaan

Etusivu » Mobitron » Cargolog ohjelmistot

Cargolog Online -pilvipalvelu

Katso mitä on tapahtunut kuljetuksen aikana ja missä se sijaitsee!

GSM/LTE yhteydellä varustettu Cargolog-kuljetusloggeri siirtää dataa reaaliajassa pilvipalveluun ja lähettää hälytyksen suoraan sähköpostiisi asetetun hälytysrajan ylittyessä. Tiedot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden käyttäjäystävällisen pilvipalvelun, Cargolog Onlinen kautta, mistä päin maailmaa tahansa.

Käytä tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia ja Cargolog® Online -verkkosovelluksen avulla pääset käsiksi tietoihin milloin tahansa ilman tarvetta asentaa mitään ohjelmistoja. Cargologin tekemiä mittaustuloksia voidaan tarkastella sekä kaaviona että taulukkona ja ne voidaan jakaa useiden käyttäjien kanssa ympäri maailmaa.

Mobitron APP

Siirrä mittaustiedot älypuhelimelle Bluetooth-yhteyden kautta!

Siirrä mittaus- ja reittitiedot kuljetuksen päätyttyä Cargolog-kuljetusloggerista suoraan älypuhelimeesi / tablettiisi. Analysoi kaikki tiedot paikan päällä ja jaa tulos kollegoiden ja muiden sidosryhmien kanssa yhdellä klikkauksella.

Huom! Cargologin on oltava Bluetooth-versio.

Cargolog® PC ohjelmisto

Cargolog-kuljetusloggerin konfigurointi ja aktivointi

Analysoi ja tallenna mittaustulokset tehokkaan Cargolog® PC -ohjelmiston avulla. Konfiguroi ja aktivoi Cargolog-kuljetusloggeri ohjelmalla.

Cargologin konfigurointiin, analysointiin ja tallennukseen käytetty ohjelmisto on helppo asentaa ja käyttää. Kaikki mittaustulokset näytetään kaaviona, ja ne voidaan analysoida sekunti kerrallaan. Luo yhdellä klikkauksella useita erilaisia raportteja tallennetuista tiedoista kollegoille tai asiakkaille jakamista varten.

Share on facebook
jakaminen
Share on twitter
jakaminen
Share on linkedin
jakaminen
Share on email
sähköpostilla

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?