Skip to content

Pulttisinetti kontteihin

Etusivu » Inotronix » Pulttisinetti

Estää kontin luvattoman avaamisen kuljetuksen aikana

Inotronix pulttisinetit (tunnetaan myös nimeltä konttisinetti) on suunniteltu turvaamaan tuotteet kuljetuksen tai varastoinnin aikana.

Kun turvasinetti on lukittu, se voidaan avata vain erikoistyökaluilla. Tämä estää tuotteiden varastamisen tai niiden piratismin. Yksilöllisen ja ainutlaatuisen sarjanumeron avulla voidaan varmistaa
kohteessa, ettei lähetystä ole avattu kuljetuksen aikana.

Sarjanumerot on lasertulostettu turvasinettiin ja niitä on mahdotonta muuttaa vahingoittamatta sinettiä. Pulttisinetit ovat ISO 17712:2013 sertifioituja ja täyttävät siten C-TPAT (Customs-Trade Partnership Against Terrorism) vaatimukset.

Pulttisinetit on valmistettu massiivisesta teräsytimestä, joka on päällystetty paksulla muovikerroksella. Turvallisuuden lisäämiseksi niissä on pyörimisen estotoiminto ja ne on myös suojattu ylikuumenemiselta.

Tätä sinettiä käytetään merikontteihin, vaihtokontteihin, junavaunuihin, turvakuljetuskontteihin tai turvaportteihin. Pulttisinetin mitat: kokonaispituus lukittuna 92mm, pään halkaisija 23mm ja pultin paksuus 10.5mm.

Asiakkaan on mahdollista saada pulttisinetit omalla värillä, logolla ja sarjanumero-sarjalla, kun tilausmäärä on vähintään 2.000 kappaletta.

Inotronix pulttisinetit on valmistettu Saksassa.

Lataa tuote-esite (pdf): Inotronix pulttisinetit

Share on email
Jaa sähköpostilla
Share on linkedin
Jaa Linkkarissa
Share on twitter
Twiittaa
Share on facebook
Jaa Facessa

Linkki valmistajan tuotesivuille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?