Skip to content

Kertakäyttöinen lämpötila PDF dataloggeri

Etusivu » Inotronix » Logtrec-ST PDF dataloggeri

Logtrec-ST dataloggeri kuljetuksen lämpötilan valvontaan

Kertakäyttöinen Logtrec.®-ST lämpötila dataloggeri on kehitetty GDP:n mukaiseen lämpötilaherkkien tuotteiden seurantaan koko kylmäketjussa. Tehokkaan pariston ansiosta se tallentaa mittaustuloksia jopa 180 päivän ajan. Ja erittäin tarkka digitaalinen lämpötila-anturi varmistaa korkean mittaustarkkuuden (käyttölämpötila-alue: -30°C … +70°C, mittaustarkkuus: ±0.2°C) koko kuljetuksen aikana.

Soveltuu erinomaisesti myös lentorahtiin

IATA:n ohjeiden mukaan Logtrec-ST soveltuu myös lämpötilaherkän lentorahdin valvontaan. Se täyttää lisäksi standardin EN12830 vaatimukset ja siksi sitä voidaan käyttää pakastettujen elintarvikkeiden valvontaan.

Dataloggeri on erittäin helppo ottaa käyttöön yhden painikkeen ansiosta. Dataloggerit toimitetaan valmiiksi konfiguroituina ja ovat valmiita heti käyttöön. Raportointi tapahtuu myös automaattisesti: Kun tavarat ovat saapuneet vastaanottajalle, luodaan täydellinen mittausraportti PDF- ja CSV-muodossa asettamalla dataloggeri tietokoneen USB-porttiin. Validointivarmenne (vaatimusten mukaisuus todistus) löytyy myös PDF-muodossa jokaisesta dataloggerista.

Jokaisella Logtrec-ST dataloggerilla on yksilöllinen sarjanumero ja sen varastointikestävyys on kaksi (2) vuotta valmistuspäivästä lukien. Mitat ovat seuraavat:

  • Pituus: 89mm
  • Leveys: 49mm
  • Korkeus: 7mm
  • Paino: 16g

Lataa tuote-esite (pdf): Logtrec-ST tuote-esite

Lataa käyttöohje (pdf): Logtrec-ST käyttöohje

Share on email
Jaa sähköpostilla
Share on linkedin
Jaa Linkkarissa
Share on twitter
Twiittaa
Share on facebook
Jaa Facessa

Linkki valmistajan tuotesivuille

Tarvitsetko lisätietoja tuotteista tai tarjouksen?