Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Web rele IP-verkon yli tapahtuvaan etäohjaukseen

Etusivu Uutiset Web rele IP-verkon yli tapahtuvaan etäohjaukseen

Uutisia yritykseltä Timeless Technology

Valikoimastamme löytyy releiden etäohjaukseen ratkaisut kahdelta valmistajalta: ControlByWeb ja HW group.

ControlByWeb WebRelay

ControlByWeb™ tuotteet ovat äärimmäisen luotettavia webin kautta tapahtuvaan elektronisten laitteiden etäohjaukseen ja etämonitorointiin. Valikoima käsittää laajan valikoiman I/O-tuotteita kuten alkuperäinen WebRelay™, web-pohjainen etärele digitaalisella sisääntulolla, joka on kehitetty jo vuonna 2005. Tämän jälkeen valikoimaa on laajennettu teollisuusautomaation, tiedonkeruun ja monitoroinnin tarpeisiin.

Kaikissa ControlByWeb™ tuotteissa on sisäänrakennettu web-palvelin, joka mahdollistaa niiden konfiguroinnin, monitoroinnin ja ohjauksen tavallisella web-selaimella tai CBW Mobile sovelluksella (tableteille ja älypuhelimille).

ControlByWeb™ mahdollistavat helpon ja yksinkertaisen tavan monitoroida ja ohjata elektronisia laitteita verkon ylitse. Jokainen tuote on suunniteltu selkeä toiminnallisuus ja suorituskyky mielessä, joten releiden etäohjaus on suoraviivaista ja luotettavaa. Sisäisen web-palvelimen avulla ohjaus tapahtuu nettiselaimen kautta, jolloin ei tarvita muita ohjelmistoja tai sovelluksia, ei tarvitse asentaa ajureita ja kaikki hoituu ilman kuukausi- tai vuosipohjaisia lisenssimaksuja.

ControlByWeb™ tuotteet voidaan myös helposti integroida olemassa olevaan SCADA ja teollisuusautomaatio järjestelmiin (käyttäen ModBus tai TCP) tai niitä voi käyttää stand-alone -laitteina suoraan pakkauksesta. Tuotteita voi jopa käyttää pareittain (peer-to-peer) kommunikoimaan IP-verkon ylitse ilman erillistä kontrolleria.


HW group ER02b web-rele

HWg-ER02b web rele -yksikössä on kaksi relelähtöä (230V/16A), kaksi DI tuloa (dry contact) ja täysi RS232/485 sarjaportti. Releyksikköä voidaan ohjata webin ylitse tai käyttäen Modbus/TCP:tä. Relelähdöillä voidaan ohjata suoraan 230V/16A AC sähköjä ja DI-tuloihin voidaan kytkeä esim. painokytkimet. Yksikössä on myös RS232/485 portti, joka mahdollistaa sarjalaitteiden kytkemisen siihen. Rele yksikköä voidaan ohjata webin yli, Modbus/TCP:llä tai Telnet NVT:llä.

HW group web rele ER02b relelähtöjen etäohjaukseen sovelluskuva | Timeless Technology

Kun releyksikkö on kytketty tietokoneeseen LAN verkon kautta, se käyttäytyy kuin sarjaliikenne muunnin, joka yhdistää RS232 ethernetin yli virtuaaliseen sarjaporttiin (VSP). HW groupilla on ilmainen HW VSP virtuaalinen sarjaportti sovellus, joka tukee 100 etä sarjaporttia. RS232 portti kontrolloi kaikkia 9 signaalia.

Tekniset tiedot:

 • Ethernet: RJ45 (100BASE-T / 100 Mbit/s)
 • Konfigurointi: Web, Telnet
 • Sarjaliitäntä: 1x full RS-232/RS-485 sarjaportti
 • Full RS-232 serial port: RxD, TxD, GND, CTS, RTS, DSR, DTR, RI, CD (115,200 Bd)
 • Sisääntulot: 2x digitaaalista (dry contact) sisääntuloa
 • Lähdöt: 2x NO/NC digitaaliset (rele) lähdöt, 230V/16A
 • Box-2-Box toiminto: Kaksi yksikköä voidaan kytkeä ns. back-to-back verkon yli tunneloiden I/O:t ja sarjaportin (peer-to-peer)
 • M2M protokollat: http, Modbus/TCP, Telnet, TCP Server, TCP Client/Server
 • Ohjelmointituki: HWg-SDK
 • Ilmainen HW VSP ohjelmisto: Virtuaaliset sarjaportit Windows (NT service, x64 systems).
 • HWg IPRC cmd utility: Command-line utility lähtöjen etäohjaukseen (Windows and Linux)
Osta tuotteet verkkokaupastamme: Verkkokauppa

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
+358449988238
kari.ruhanen@timeless.fi