Timeless Technology
Tietoliikenne, teollinen internet ja mittaustekniikka

Sigfox IoT anturit paikallisella näytöllä ympäristöolosuhteiden valvontaan

Etusivu Uutiset Sigfox IoT anturit paikallisella näytöllä ympäristöolosuhteiden valvontaan

Uutisia yritykseltä Timeless Technology

Comet Sigfox IoT anturit mittaavat lämpötilaa, kosteutta, kastepistettä ja paine-eroja sekä lukevat DI-tuloja. Anturit tekevät mittaukset yhden minuutin väliajoin ja mittaustulokset näytetään anturin LCD-näytöllä sekä lähetetään Sigfox-verkon kautta Comet Cloud pilvipalveluun halutuin väliajoin (valittavissa 10min – 24 tuntia). Antureita on saatavilla integroituna tai ulkopuolisina halutuilla kaapeleiden pituuksilla.

Sigfox IoT anturi pilvipalvelu | Timeless Technology

Jokaiselle mitattavalle suureelle on mahdollista asettaa kaksi hälytysrajaa. Hälytykset näkyvät paikallisella näytöllä ja hälytystiedot lähetetään edelleen halutulle henkilölle joko sähköpostitse tai SMS-viestinä.

IoT antureissa on Li-on paristo (3.6V, AA koko), jonka käyttöikä vaihtelee 4 kuukaudesta 8 vuoteen riippuen lähetystiheydestä, kantamasta ja käyttölämpötilasta.

Radion kantama on avoimessa maastossa 50km ja kaupunkiympäristössä  3-5km. Voit tarkastaa Sigfox-verkon saatavuuden halutussa paikassa oheisen linkin kautta: Sigfox coverage details

Lataa tuote-esite (pdf): Comet Sigfox IoT anturit

Tutustu anturivalikoimaan tuotesivuillamme: Comet System

Tsekkiläinen Comet System on kehittänyt ja valmistanut jo vuodesta 1991 tarkkoja mittauslaitteita sekä ympäristön monitorointiratkaisuja. Tuotevalikoima laajentui Sigfox IoT antureilla ja pilvipalvelulla vuoden 2019 alussa.

Kerron mielelläni lisätietoja, joten ota yhteyttä!

Kari Ruhanen
+358449988238
kari.ruhanen@timeless.fi